Başvuran her emekliye 5 bin lira destek ödemesi Faiz yok geri ödeme yok

Başvuran her emekliye 5 bin lira destek ödemesi Faiz yok geri ödeme yok
Ankara Büyükşehir Belediyesi geçim sıkıntısı nedeni ile zor duruma düşen emeklilere 5 bin TL'ye kadar nakit desteği veriyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ayrıca Mansur Yavaş'ın direktifi ile et alamayan emeklilere et parası, doğal gaz faturasını ödeyemeyen emekliye ise fatura parası ödüyor. Nakit ödemeler başvuranların Emeklilerin Başkent Kartı'na yükleniyor.

Zor durumda kalan emekli belediyeye yaptığı başvuru sonrası 400 TL et parası ve 500 TL doğal gaz faturası desteği alabiliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi yaptığı açıklama ile kentte bulunan 22 bin 567 emekliye şimdiye kadar 5 bin TL nakit ödeme desteği gerçekleştirildiğini açıkladı.

Çalışanlarına yaptığı yüzde 70 oranında rekor zamla adından söz ettiren Ankara Büyükşehir Belediyesi geçim derdiyle baş edemeyen emeklilere de destek olmaya devam ediyor.

Düşük gelirli olduklarını belgeleyen emekliler belediyeye başvurmaları halinde belediyenin kendilerine sağladığı Emeklilerin Başkent Kartı'nı almaya hak kazanıyor. Yardım ödemeleri emekliye bu kart üzerinden nakit yapılıyor. Ödemeler belediyenin sosyal yardım paketinden sağlanıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.