Gelir belgesi şartı yok Bankadan masrafsız anında 50 Bin TL nakit ödeme

Gelir belgesi şartı yok Bankadan masrafsız anında 50 Bin TL nakit ödeme
Kampanya sayesinde, gelir belgesi olmadan ve herhangi bir masraf ödemeden 50.000 TL'ye kadar hızlı nakit alabilirsiniz.

Kredi ihtiyacı olanlar için cazip bir fırsat sunan kampanya, gelir belgesiz, kefilsiz ve masrafsız olarak kredi kullanma imkanı sağlıyor. Akbank ve Denizbank müşterileri, bu kampanyadan yararlanmak için mobil bankacılık ve internet bankacılığı kanallarını kullanarak kolayca kredi başvurusu yapabilir. Başvuru işlemleri SMS ile de sadece birkaç dakika içinde tamamlanabiliyor.

KAMPANYA DETAYLARI

Bu kampanya, 50 Bin TL'ye kadar kredi imkanı sunuyor. Bu krediyi 36 ay vadeyle geri ödeyebilirsiniz. Bu fırsattan yararlanmak için Ocak ayının sonuna kadar başvurmanız yeterli. Faiz oranları da oldukça cazip. Üstelik, ödemelerinizi 3 ay erteleyebilir, bütçenize uygun bir şekilde planlayabilirsiniz.

6546666655.jpg

AKBANK VE DENİZBANK’IN FAİZ ORANLARI

Akbank, düşük faizli kredi kampanyasıyla müşterilerine cazip bir fırsat sunuyor. Bu kampanya kapsamında, 50.000 TL'ye kadar kredi kullanmak isteyenler, %3.63 faiz oranıyla ödeme planından yararlanabiliyorlar. Bu şekilde, aylık taksit tutarı sadece 2389 TL oluyor. Bu kredi kampanyası, piyasadaki en uygun seçeneklerden biri olarak dikkat çekiyor.

Denizbank da kredi kampanyaları arasında yer alıyor. Banka, 50.000 TL limitli kredi seçeneğini %5.45 faiz oranıyla müşterilerine sunuyor. Bu krediyi tercih edenler, ödeme yapabiliyorlar. Ancak bu durumda, aylık taksit tutarı 3174 TL'ye yükseliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.