Buz pateni sporcularını kıskandıran performans Kastamonu halkından yetenek fışkırdı

Buz pateni sporcularını kıskandıran performans Kastamonu halkından yetenek fışkırdı
Kastamonu'da yolların buz tutması nedeni ile vatandaşlar yürürken düşmemek için büyük çaba sarf etti. Bazı vatandaşlar ise düşmemek için dengelerini sağlamaya çalışırken metrelerce kayarak buza direndi.

Kastamonu halkının buzla dans görüntüleri takdire şayan bir çabayı da gözler önüne serdi.

Kastamonu'da şehir içi yollarının buz pistine dönmesi ve vatandaşların yolda düşmeden yürüme çabaları eğlenceli görüntülere de sahne oldu.

dans1.jpg

Kentte dün gece etkili bir sağanak yağış yaşandı. Yollarda biriken sular ise akamadan sıcaklığın eksi 7'ye düşmesi sonucu buz tuttu. Sabahın erken saatlerinde işe gitmek için yola düşen vatandaşlar ise buz tutan yolda büyük bir sınav verdi. Bazı yetenekli vatandaşların düşmemek için gösterdiği çaba buz pateni sporcularını kıskandıracak türdendi. Hatta bazı vatandaşlar el ve kollarını sallayarak korudukları dengeleri ile metrelerce kayarak düşmemeyi başardı. Bazı vatandaşlar ise dondurucu soğuğa rağmen ayakkabılarını çıkararak buzda çorapları ile yürümeye çalıştı.

dans2.jpg

Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu da yaptığı paylaşımla kentte sürdürülen tuzlama çalışmaları hakkında bilgi verdi ve aynı zamanda vatandaşlara dikkatli ve tedbirli olmaları uyarısı yaptı.

dans3.jpg

dans4.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.