Skoda yılın ilk dev kampanyasını başlattı 'Geniş aile aracı almak için büyük fırsat'

Skoda yılın ilk dev kampanyasını başlattı 'Geniş aile aracı almak için büyük fırsat'
Otomotiv devi Skoda, sıfır kilometre SUV sahibi olmak isteyenler için Ocak ayında geçerli olan dev kampanyasını başlattı.

Otomotiv devi Skoda, Türkiye’deki otomotiv sektöründe bir süredir yaşanan durgunluğu kendi lehine çevirmek, yeni yılda insanları sıfır kilometre bir SUV sahibi yapmak için pazar çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Skoda bu kapsamda gerçekleştirdiği pazar araştırmaları sonucunda Ocak ayında geçerli olan, otomotiv sektörüne farklı bir boyut katacak kampanyasını başlattı.

Skoda’nın gerçekleştirdiği araştırmalar neticesinde, Ocak ayının sonuna kadar geçerli olan kampanyasını başlattı ve resmi internet sitesinden de bu kampanyayı geniş bir aile aracına sahibi olmak isteyen potansiyel müşterileri için duyurdu.

Bu kampanyanın asıl amacı, otomotiv sektöründe bir süredir yaşanan kriz durumuna rağmen satışlarını arttırmak, yeni yılın başında insanlara en uygun fiyat ve kampanya yoluyla sıfır kilometre bir SUV sahibi yapmak.

Skoda, başlattığı bu kampanyayı geniş ailelerin çok sevdiği SUV olan ‘KODİAQ’ için Ocak ayının sonuna kadar geçerli olacak şekilde hazırladı. Otomotiv piyasasını altını üstüne getirecek olan bu kampanya, sıfır araç sahibi olmak isteyenler için büyük bir fırsat olabilir. Kampanya, sıfır kilometre bir ‘KODİAQ’ sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından yoğun ilgiye maruz kaldı.

Skoda’nın başlattığı bu dev kampanya kapsamında, ‘KODAİQ’ sahibi olmak isteyenler için 200 bin TL 12 ay vadeli, faizsiz kredi kampanyasını kapsıyor.

GÜNCEL FİYATI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

ekran-alintisi5.jpg

ekran-alintisi6.jpg

ekran-alintisi7.jpg

ekran-alintisi8.jpg

ekran-alintisi4.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.