Renault’nun en çok satan modelinde dev kampanya ‘İkinci el piyasasına nispet yaparcasına’

Renault’nun en çok satan modelinde dev kampanya ‘İkinci el piyasasına nispet yaparcasına’
Otomotiv devi Renault, Türkiye’de en çok sevilen modelinde Ocak ayında geçerli olan dev kampanyasını başlattı.

Otomotiv devi Renault, Türkiye’deki otomotiv sektöründe uzun bir süredir devam eden durgunluğu kendi lehine çevirmek, yeni yılın başında insanları 2024 model, sıfır kilometre araç sahibi yapmak için pazar çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Renault bu kapsamda gerçekleştirdiği pazar araştırmaları sonucunda Ocak ayın boyunca geçerli olan, otomotiv sektörüne farklı bir boyut katacak kampanyasını başlattı.

Renault gerçekleştirdiği araştırmalar neticesinde, Ocak ayının sonuna kadar geçerli olan kampanyasını başlattı ve resmi internet sitesinden de bu kampanyayı 2024 model bir araç sahibi olmak isteyen herkes için duyurdu.

Bu kampanyanın asıl amacı, otomotiv sektöründe uzun bir süredir yaşanan kriz durumuna rağmen satışlarını arttırmak ve yeni yılın başında insanları en uygun yolda 2024 model bir araç sahibi yapmak.

Renault, başlattığı bu kampanyayı Türkiye’de en çok tercih edilen modeli olan ‘CLİO’ için Ocak ayının sonuna kadar geçerli olacak şekilde hazırladı. Otomotiv piyasasını altüst edecek olan bu kampanya, 2024 model bir araç sahibi olmak isteyenler için büyük bir fırsat olabilir. Kampanya, 2024 model, sıfır kilometre bir ‘CLİO’ sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Renault’nun başlattığı bu dev kampanya kapsamında, 2024 model ‘CLİO’ sahibi olmak isteyenler için 200 bin TL 12 ay vadeli, 1,99 faizli kredi desteğini kapsıyor.

GÜNCEL FİYATI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

ekran-alintisi2.jpg

ekran-alintisi3.jpg

ekran-alintisi4.jpg

ekran-alintisi5.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.