Geniş aile aracı almak isteyenler dikkat 'Elektrikli arabalarda devrim yaratacak'

Geniş aile aracı almak isteyenler dikkat 'Elektrikli arabalarda devrim yaratacak'

Otomotiv devi yeni geniş aile aracının son hali kameralara yansıdı. Görüntüsü ile araba severlerin dikkatini çekti.

Elektrikli otomobil piyasasına, Zeekr’dan yeni bir model daha piyasaya sunuyor. İlk kez kameralara yakalanan bu yeni model, iç tasarımının geniş olması nedeniyle ailelerin dikkatini çekiyor.

Geniş aile tasarımıyla dikkat çeken Zeekr CM2E, casus kameralara yakalandı. Koltuk sayısının fazlalığı ve iç tasarımının genişliği sayesinde, ailelerin vazgeçilmezi olma yolunda.

2023-zeekr-007-122-3.webp

GENİŞLİĞİ İLE AİLELERİN DİKKATİNİ ÇEKİYOR

Zeekr tarafından geliştirilen elektrikli minivan CM2E, ABD merkezli otonom sürüş projesi Waymo ile işbirliği çerçevesinde yapıldı. Çin’de gizemli bir şekilde test edildiği sırada casus kameralarına takıldı.

Karar'ın yer verdiği haberde, İsveç’te tasarlanan Zeekr CM2E, L4 seviyesinde otonom sürüş özellikleriyle ve 2022 Guangzhou Otomobil Fuarı'nda tanıtılan M-Vision konsepti ile gözleri üzerine çekiyor.

Son casus fotoğraflarda görülen bazı farklılıklarda göze takılan, Zeekr'in daha az otonom ve daha ekonomik bir versiyon üzerinde çalışıyor olabileceği belirtiliyor. Kamuflajlı aracın ön camındaki kapak ve bazı sensörlerin eksikliği bu tezi güçlendiriyor.

ac273204-492a-4733-99ae-957f8c30d47c.jpg

VAZGEÇİLMEZLER ARASINDA OLACAK

M-Vision versiyonunda tasarlanan aracın sürgülü arka kapısı ve geleneksel ön kapısı mevcut. Bu özellikler farklı pazarlar için farklı kurulumlar yapıldığını belirtiyor. Geely'nin SEA-M platformunu temel alan Zeekr CM2E, yaklaşık 4,6 metre uzunluğunda ve 2+3 koltuk düzeni sağlıyor.

e94a0e1d-c639-45fb-a227-6d292c6adfa0.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.