Tır şoförünü rehin aldı 'Bana Ali Yerlikaya'yı getirin' diye bağırdı

Tır şoförünü rehin aldı 'Bana Ali Yerlikaya'yı getirin' diye bağırdı
Kuzey Marmara Otoyolu'nda Fatih B. isimli bir şahıs TIR sürücüsünü rehin aldı, araç içinden jandarmaya ateş açtı. "Ali Yerlikaya'yı getirin bana" diye bağıran saldırgan Bakan'la yaptığı görüşmenin ardından gözaltına alındı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda trafiği de altüst eden bir rehin alma olayı yaşandı. Fatih B. isimli bir şahıs jandarmanın dur ihtarı yapması üzerine, içinde bulunduğu TIR sürücüsünü rehin aldı, ekiplere ateş açtı.

tirnehin4.jpg

Kocaeli Kuzey Marmara Otoyolu'nda tır şoförünü rehin alan adam, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile görüştükten sonra telim olmaya ikna oldu. Araçtan çıkan şahsı, özel ekipler etkisiz hale getirdi.

tirrehin1.jpg

REHİN ALDI, SOSYAL MEDYADAN CANLI YAYIN AÇTI

Kocaeli' Kuzey Marmara Otoyolu'ndaki olayda Fatih B., TIR sürücüsünü rehin aldığı ve ölümle tehdit ettiği anları sosyal medya üzerinden canlı yayınladı. Ardından ekiplere ateş açtı.

tirrehin2.jpg

Olay, akşam saatlerinde, Sakarya'da TEM Otoyolu'nda gerçekleşti. Fatih B. isimli şahıs Sakarya'dan yola çıkan TIR'daki araç sürücüsünü rehin aldı. Olayı fark eden ekipler Kuzey Marmara Otoyolu'nda yoluna devam eden TIR'ı, durdurmak istedi.

tirrehin3.jpg

EKİPLER YOLU KESTİ, TRAFİĞİ DURDURDU

Jandarma ve polis ekipleri, Kocaeli'nin Körfez ilçesi Sevindikli'lide yolu kesip, trafiği durdurdu. Bölgeye çok sayıda polis özel harekat ekipleri de sevk edildi. Ekipler, uzun süre TIR'daki, elinde tabancayla sürücüyü rehin alan Fatih B.'yi ikna etmeye çalıştı

BAKAN YERLİKAYA İLE GÖRÜŞTÜ

Fatih B., kendisini ikna etmeye çalışan ekiplere İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile görüşmek istediğini söyledi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile Fatih B. telefonla görüşme yaptı. Konuşmadan ardından Fatih B. teslim olmaya ikna oldu. Canlı yayında Bakan Yerlikaya'dan sözler alan şüpheli, önce rehineyi serbest bıraktı ardından araçtan dışarı çıktı.

Ekipler, Fatih B isimli şahsı herhangi bir yaralama olmadan etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Fatih B., yaptığı yayında son 2 yıldır kızıyla görüşemediğini anlatarak kızıyla görüşmek istediğini söyledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.