Gazze'deki vahşeti 8 bin çocuk ayakkabısıyla anlattılar Her 10 dakikada bir çocuk ölüyor

Gazze'deki vahşeti 8 bin çocuk ayakkabısıyla anlattılar Her 10 dakikada bir çocuk ölüyor
Hollanda'nın Rotterdam kentinde her 10 dakikada bir çocuğun öldüğü Gazze katliamına dikkat çekmek için meydana 8 bin çocuk ayakkabısı bırakıldı.

İsrail'in Gazze'ye şiddetli saldırıları 3. ayında devam ederken, Hollanda'nın Rotterdam kentindeki Binnenrotte Meydanı'nda, saldırılarında öldürülen Filistinli çocukları anmak için dikkat çekici bir etkinlik düzenlendi. Etkinlikte, İsrail'in saldırılarında öldürülen çocuklar meydana yaklaşık 8 bin çift çocuk ayakkabısı bırakılarak anıldı.

ayakkabi1.webp

İsrail'in Gazze’ye yönelik saldırılarında hayatını kaybeden Filistinli çocuklar için Rotterdam'da bir anma etkinliği düzenlendi.

ayakkabi2.webp

Zeytin Ağacı Dikme Vakfı (Olive Tree Planting Foundation) tarafından Binnenrotte Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte, İsrail’in saldırılarında ölen çocukları temsil etmek amacıyla yaklaşık 8 bin çift çocuk ayakkabısı serildi.

ayakkabi3.webp

HER 10 DAKİKADA BİR YENİ AYAKKABILAR EKLENDİ

Her 10 dakikada bir, bölgede çocukların öldürüldüğü endişe verici sıklığı simgeleyen ayakkabı çiftleri alana eklendi.

ayakkabi4.webp

Zeytin Ağacı Dikme Vakfı (Olive Tree Planting Foundation) Direktörü Esther van der Most, "Son 75 günde Gazze'de 8 binden fazla çocuk öldürüldü. Bu ayakkabıları ne kadar çok çocuktan bahsedildiğine dikkat çekmek için topladık."

ayakkabi6.webp

"İŞGALİ DURDURUN, HER ŞEYİ DURDURUN"

"Bu şekilde insanlar onlar hakkında bir şeyler hissedebilir ve Filistinliler insan olarak görülebilir. Öldürülen çocukların yasını tutmak ve onları anmak için buradayız ama her şeyden önce şunu söylemek için: 'Yeter! Filistinli çocukları öldürmeyi durdurun. İşgali durdurun, her şeyi durdurun!" açıklamasını yaptı.

Törende İsrail saldırılarında öldürülen binlerce çocuğun isimleri ve yaşları okundu.

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında en az 8 bini çocuk v olmak üzere 20 bini aşkın Filistinli hayatını kaybetti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.