Son dakika... Fenomen Kıvanç Talu ve Beril Talu yakalandı

Son dakika... Fenomen Kıvanç Talu ve Beril Talu yakalandı
150 milyonluk vurgun yaptığı iddia edilen fenomen Kıvanç Talu ve Beril Talu yakalandı

'Var Böyle Tipler' kanalıyla bilinen tanınan ünlü sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun yaklaşık 150 milyonluk vurgun yaptığı ve yurt dışına kaçtığı iddia edilmişti. 'Ponzi' sistemiyle yakın çevresini dolandırdığı iddia edilen ünlü sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu yakalandı.

TALU ÇİFTİ GÖZALTINA ALINDI

Yakın çevresini dolandırmakla ve yurt dışına kaçmakla suçlanan komedyen ve oyuncu Kıvanç Talu ile reklamcı eşi Beril Talu, için Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı ve yurt dışına kaçtığı iddia edilen firari Kıvanç Talu İle eşi Beril Talu çiftini gözaltına aldı. Gazeteci Emrullah Erdinç, Talu çiftinin yakalandığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Firari çift Asayiş Şubesi dolandırıcılık bürosu polisleri tarafından gözaltına alındı.

img-6221-28102023114316.jpg

Emrullah Erdinç'in paylaşımı şu şekilde:

"Talu çifti gözaltına alındı. ‘Var Böyle Tipler' ismiyle hayatımıza giren Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu iddialara göre yakın çevrelerini yaklaşık 150 milyon TL dolandırıp ortadan kaybolmuştu. Çift firarı çok uzun sürmedi Asayiş Şubesi dolandırıcılık bürosu polisleri tarafından gözaltına alındı. Talu çifti şuan polis sorgusun da iddialara yanıt veriyor."

ekran-goruntusu-2024-01-05-103459.png

savcilik-devreye-girdi-talu-cifti-ifadeye-cagirilacak.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.