Siyasetçilere tepki Volkan’a sevgi seli 'Memleket seninle gurur duyuyor'

Siyasetçilere tepki Volkan’a sevgi seli  'Memleket seninle gurur duyuyor'
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 depremlerinde hayatını kaybedenler için anma yürüyüşleri saat 04.17’de başladı. Hatay’da sessiz yürüyüşe katılan Volkan Demirel, sloganlarla ve sevgi gösterileriyle karşılaştı.

Siyasetçilerin tepkiyle karşı karşıya kaldığı, sloganlarla protesto edildiği Hatay’da, Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel sevgi seliyle karşılaştı. Sessiz yürüyüşle depremde hayatını kaybedenleri hatırlayan Demirer, geçen yıl yaptığı yardım çağrılarıyla ve döktüğü gözyaşlarıyla takdir toplamıştı.

gfotelnxaaalkxu.jpg

“BU MEMLEKET SENİNLE GURUR DUYUYOR”

Geçen yıl 6 Şubat’ta 11 ilde yıkıcı etkilerle birçok can kaybının yaşandığı Kahramanmaraş merkezli depremler, bu yıl sessiz yürüyüşlerle birçok ilde anıldı.

Depremin gerçekleştiği saat olan 04.17’den sonra gerçekleştirilen yürüyüşlere Volkan Demirel de Hatay’da katıldı.

Aynı anma anlarında görülen, başta Sağlık Bakanı Fahrettin Koca olma üzere bazı siyasetçiler vatandaşlar tarafından protesto edildi. Ancak alana gelen eski Fenerbahçeli kaleci, Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’i görenler sloganlarla sevgi gösterisine başladı.

volkan-demirel-2.jpg

Volkan Demirel alana geldiğinde bazı vatandaşların “Volkan sen bir tanesin”, “Bu memleket seninle gurur duyuyor” dedikleri, bu sözlerle slogan atıldığı dikkat çekti.

ESKİ FUTBOLCUSUNU ANDI

Demirel, anma töreni öncesi sosyal medya hesabından, deprem felaketinde hayatını kaybeden futbolcusu Christian Atsu’nun son golünü paylaşarak duygusal bir not düştü.

Takipçilerinden tam not alan notta, “Atsu’nun attığı bu gol, ondan aldığımız son hediye” ifadeleri yer aldı. Demirel notun devamında, bu golün saf sevinç ve umudu simgelediğini belirtti.

volkan11111.jpg

Ayrıca Hatay ve 10 ilimizin uğradığı büyük kaybın üzerinden bir yıl geçtiğini söyleyen Demirel, büyük bir sevgi ve rahmetle andığını notuna ekledi ve “Asla unutmayacağız” etiketini ekledi.

Demirel, 6 Şubat 2023 sonrasında yaptığı yardım çağrılarıyla büyük takdir toplamış, 'memleketin gururu' olarak anılmaya başlanmıştı.

volkan-yardim-cagrisi.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.