Sınavsız çok sayıda işçi alınacak Bakanlık harekete geçti

Sınavsız çok sayıda işçi alınacak Bakanlık harekete geçti
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından alım yapılacak 1500 tarım işçisi için başvuru koşulları ve başvuru tarihi belli oldu.

Tarım ve Orman Bakanlığı 1500 tarım işçisi alımına ilişkin ilan verdi. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı tarafından 1500 tarım işçisi alımına ilişkin süreci başlatıldığını açıklanmasının ardından işçi alımına ilişkin başvuru şartları ve başvuru tarihi duyuruldu.

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca Tarım ve Orman Bakanlığı'na taşrada çalıştırılmak üzere 1500 tarım işçisi alınacak. İşte Tarım ve Orman Bakanlığı 1500 tarım işçisi alımı şartları...

tarimisci.jpg


BAŞVURU İÇİN ELİNİZİ ÇABUK TUTUN

Adaylarda aranılacak genel ve özel şartlar ile diğer bilgiler, İŞKUR resmi internet sayfası (www.iskur.gov.tr) üzerinden öğrenilebilecek. Söz konusu ilana başvurular 19 Şubat'a kadar yapılabilecek.

KURA ÇEKİMİ YAPILACAK

Tarım işçisi olmak isteyenlerden istenen şartlara uyan adaylar, başvurularını İŞKUR üzerinden yapacak. İlan edilen kadrolara başvuran adaylar İŞKUR tarafından topluca Bakanlığa bildirilecek.

SINAVSIZ ALIM YAPILACAK

İşe alınacak sürekli sürekli tarım işçileri, ilgili yönetmelik hükümlerine göre İŞKUR tarafından bildirilen başvuru sahipleri arasından sınava tabi tutulmaksızın 27 Şubat 2024'te noter huzurunda kura çekimi yapılarak belirlenecek.

Kura yeri ve saati ile diğer bilgiler Bakanlığın internet sitesinden duyurulacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.