Rekorların rekoru Hasan Arat'ın istediği rakam belli oldu

Rekorların rekoru Hasan Arat'ın istediği rakam belli oldu
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, parlayan yıldız Semih Kılıçsoy için bonservis bedelini belirledi. Hasan Arat, düşük bir ücretle bırakmayı kesinlikle istemediği Semih Kılıçsoy için hem Beşiktaş tarihinin hem de Süper Lig tarihinin bonservis rekorunu kırmaya kararlı görünüyor.

Beşiktaş'ın yeni başkanı Hasan Arat, transferin son gününde takıma kattığı iki yıldız; Al-Musrati ve Ernest Muci ile taraftarın gönlüne girmeyi başardı. Takımın patronu, bir de satış rekor kıracak gibi. Beşiktaş'ın yeni yeteneği olan takımın gözbebeği Semih Kılıçsoy için öyle bir bonservis bedeli belirlendi ki duyanlar hayrete düşecek...

Beşiktaş tarihinin en kötü sezonlarından biri yaşadığı sırada takımı ve taraftarı futbola döndüren Semih Kılıçsoy, karanlıklar içinde elmas gibi parlıyor.

Daha şimdiden Avrupa ekiplerini kendine hayran bırakan ve peşinde koşturan Semih Kılıçsoy için Hasan Arat yönetimi kararını vermiş durumda.

Beşiktaş, genç yıldız için sezon sonunda gelecek teklifleri değerlendirmeye alacak.

Beşiktaş'ın Semih Kılıçsoy için istediği bonserbis bedeli için çarpıcı bir iddia ortaya konuldu.

İddiaya göre Siyah-Beyazlılar, genç futbolcudan 50 milyon Euro bonservis geliri hedefliyor. Beşiktaş tarihinin yanı sıra Süper Lig tarihinin de en yüksek satışı için savaşan Beşiktaş yönetimi, az bir ücrete Semih Kılıçsoy'u kesinlikle bırakmayacak.

Borussia Dortmund ve Tottenham'ın Semih Kılıçsoy için harekete geçtiği belirtilirken başarılı futbolcunun bonservis bedelinde EURO 2024'ün büyük rol oynayacağı vurgulandı. Diğer yandan Semih Kılıçsoy'un kişisel gelişim için de hamleler yapıldığı diksiyon, medya eğitimi ve İngilizce dersi aldığı belirtildi.

Bu sezon Süper Lig'de 12 maça çıkan Semih Kılıçsoy 7 gol, 1 asist yaptı. 18 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş ile 2028'e kadar sözleşmesi devam edecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.