Sergen Yalçın'dan Jehezkel ile ilgili bomba açıklama geldi 'Siyasi isimler beni aradı'

Sergen Yalçın'dan Jehezkel ile ilgili bomba açıklama geldi 'Siyasi isimler beni aradı'
Antalyaspor’un başarılı teknik direktörü Sergen Yalçın, Galatasaray maçı sonrası Jehezkel ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Kısa süre önce, Trabzonspor maçında attığı gol sonrası kolundaki bandajı kameralara gösteren Antalyasporlu futbolcu Jehezkel, "7 Ekim'in 100. günü" yazısıyla İsrail bayrağını işaret etmişti.

Tüm Türkiye’yi ayağa kaldıran bu sevincin ardından kadro dışı bırakılan ve hakkında soruşturma açılıp ifadesi alınan İsrailli futbolcu sınır dışı edilmişti.

PFDK'nın 8 maç ceza verdiği Jehezkel konusunda futbolseverlerin kafasındaki soru işaretlerini gideren açıklamayı Antalyaspor’un teknik direktörü Sergen Yalçın yaptı.

Sergen yalçın İsrailli futbolcuyu takımdan göndermeleri için siyasi simler tarafından arandığını dile getirdi.

Sergen Yalçın konu ile ilgili olarak, “Ülkemizin hassas noktalarına dokunan bir olay ve hoş karşılanmadı. Olaydan sonra oyuncuyu takımdan göndermemizle ilgili siyasetten de aradılar. Antalyaspor olarak ülkemizin hassas noktalarına dokunduğu için en iyi oyuncumuzu takımdan gönderdik üstelik yerine hiçbir oyuncu alamadık. Madem böyle oluyor bize yukarıdan yardım etmeleri lazımdı. 'Size yardım edelim de bir oyuncu alın. Takımınız eksik kaldı' deselerdi daha güzel olurdu. Sonuçta sağ kenar oyuncumuz yok. O bölüm bizi sıkıntıya sokuyor.” İfadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.