Maça çıkamayan Arda Güler'e en çok o üzüldü 'Fotoğrafları ağızları açık bıraktı'

Maça çıkamayan Arda Güler'e en çok o üzüldü 'Fotoğrafları ağızları açık bıraktı'
Real Madird, Sevilla maçında maça girmeye hazırlanan ancak son anda Modric’in golü ile maça girme hayalleri suya düşen Arda Güler’in hayranı Rus model sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla trend oldu.

İspanyol futbol ligi LaLiga'nın 26. haftasında Real Madrid kendi evinde Sevilla'yı ağırladı. Real Madrid’in 82’inci dakikada kaydettiği gol, takımı zafere taşırken, Arda Güler için ise kötü bir olaya sebep oldu.

640xauto.jpg

Carlo Ancelotti 81. dakikada atılan golden hemen önce Arda Güler'e oyuna gireceğini ve ısınmasını söyledi. Ancelotti tam da Arda Güler’i maça sokmaya hazırlanırken, 81. dakikada Luca Modric'in golü Arda Güler’in maça girme hayallerinin suya düşmesine neden oldu.

Ancelotti’nin bu kararından vazgeçmesi en çok genç oyuncunun büyük bir hayranı olan Rus model Svetlana Alekseeva’yı üzdü.

640xauto-2.jpg

Arda Güler'in en büyük hayranlarından biri olan Rus model Svetlana Alekseeva, Arda Güler formasıyla maçı stadyumda izliyordu. Alekseeva, Arda Güler'in oyuna giremediği için üzüldüğünü sosyal medyada yaptığı bir paylaşımla takipçilerine duyurdu.

640xauto-3.jpg

Rus model Svetlana, “Arda Güler'in doğum gününde maçını izlemek için Santiago Bernabeu'ya gittim ama oynamadı” ifadelerini kullandı. Statta Arda Güler’i izlemek için bulunan rus model o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.