Rezan Epözdemir'den TFF'ye Icardi tepkisi 'Açıklaması büyük destek gördü'

Rezan Epözdemir'den TFF'ye Icardi tepkisi 'Açıklaması büyük destek gördü'
PFDK'nın Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi'ye verdiği ceza sonrası Ünlü avukat Dr. Rezan Epözdemir, TFF'ye ve bünyesindeki bütün kurumlara ateş püskürdü.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında kıran kırana geçen şampiyonluk yarışında Mauro Icardi'den kötü haber geldi. Galatasaray’ın yıldız oyuncusuna PFDK bir maç ceza kesti. Ankaragücü maçı sırasında sosyal medyaya da yansıyan görüntü sonrası Arjantinli yıldız bir maç ceza aldı.

Ünlü avukat Dr. Rezan Epözdemir, Icardi'nin ceza almasına ateş püskürürken, bu kararın hukuki dayanaktan yoksun ve mesnetsiz olduğunu belirtti.

Rezan Epözdemir kimdir, nereli, kaç yaşında? - Spor Haberleri

Rezan Epözdemir konuyla ilgili olarak, “Futbol Disiplin Talimatı'nın 75. ve 76. maddesine göre VAR kayıtlarında görülmeyen, saha içi bir olay olması hasebiyle hakemin raporlarında yer almayan bir hususla ilgili Icardi'ye nasıl ceza verildiği PFDK tarafından evleviyetle kamuoyuna açıklanmalıdır.” İfadelerini kullandı.

Epözdemir ayrıca, “Futbol disiplin talimatının 82’nci maddesine göre kuvvetli şüphe olmadığından bahisle PFDK'ya sevk edilen bir oyuncu hakkında kesin şüphe var diye nasıl ceza verilir? Sevk eden makamın bile kuvvetli şüphe yoktur dediği bir yerde ceza nasıl kesilir?” Diye sözlerine ekledi.

Epözdemir açıklamasının sonunda, “Galatasaray Spor kulübü ve İcardi derhal bu karara itiraz edip, tahkim kurulunu olağanüstü toplantıya çağırmalı ve bu karar kaldırtmalıdır. TFF, bütün kurumlarıyla birlikte çözümün değil çözümsüzlüğün adresi haline gelmiştir. Bir an önce kamuoyunun beklentisi karşılanmalı ve TFF bütün kurumlarıyla birlikte derhal istifa edip Türk futbolunun önünü açmalıdır.” Şeklinde konuştuktan sonra açıklamasını sonlandırdı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.