Beşiktaşlı yıldızdan derbi öncesi skandal hareket ‘Felipe Melo iki maç ceza almıştı’

Beşiktaşlı yıldızdan derbi öncesi skandal hareket ‘Felipe Melo iki maç ceza almıştı’
Beşiktaş’ın başarılı savunma oyuncusu Arthur Masuaku'nun Galatasaray derbisi öncesi yaptığı skandal hareket gündeme bomba gibi düştü.

Beşiktaş’ın Fransız yıldızı 30 yaşındaki Arthur Masuaku, Süper Lig'de pazar günü oynanacak olan Beşiktaş-Galatasaray derbisi öncesinde skandal bir harekete imza attı. Sosyal medya kullanıcıları tarafından fark edilen bu hareket, gündeme bomba gibi düştü.

Öyle ki, Masuaku’nun yaptığı bu hareket, bazı taraftarlara göre, Disiplin Talimatı’nın 36’nci maddesi gereğince, Sportmenliğe aykırı hareket olarak tanımlandı ve oyuncunun 1 ile 3 maç arasında men cezası alması gerektiğini savundular.

whatsapp-image-2024-02-27-at-15-20-57.jpeg

Olay, Beşiktaş’ın başarılı savunma oyuncusu resmi X hesabında bir paylaşımı beğeniyor. Herkes tarafından tepki çeken durum ise beğendi paylaşımın içeriği oldu. Masuaku’nun beğendiği paylaşımda Galatasaray ilk 11’ini hakemler ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin oluşturuyor olması.

Daha önceden Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Felipe Melo’nun Twitter hesabından küfürlü bir tweet’i beğenmesi nedeniyle 13 bin TL para ve 3 maç men cezasına çarptırılmıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.