Seçil Erzan davasında Arda Turan’ın isteği dikkat çekti ‘İsterse ceza almasın’

Seçil Erzan davasında Arda Turan’ın isteği dikkat çekti ‘İsterse ceza almasın’
Seçil Erzan davasında Arda Turan’ın mahkemede yaptığı açıklamalar gündeme damga vurdu.

Seçil Erzan davası aylar sonra bugün duruşması gerçekleştiriliyor. Muslera ve Emre Belözoğlu’nun ardından Arda Turan da duruşmada ifade verenler arasında yer aldı. Arda Turan’ın mahkemede yaptığı açıklamalar ise dikkat çekti. Turan, “Ben biraz safım saf olmasam verir miyim bu kadar parayı? Efendim ben parayı almak istiyorum ben paramı alayım isterse ceza almasın” ifadelerini kullandı.

Arda Turan, bir bankanın eski müdürü Seçil Erzan’ın olduğu 7 sanığın yargılandığı dava aylar sonra bugün gerçekleşiyor. Kamuoyunda "yüksek karlı gizli fon" adıyla anılan davada “müşteki” sıfatıyla ifade vermek üzere Arda Turan, Muslera ve Emre Belezoğlu geldi.

secil-erzan-davasinda-ifade-veren-arda-turan-ben-16924864-5262-m.jpg

TURAN: ‘BEN BİRAZ SAFIM YOKSA VERİR MİYİM BU KADAR PARAYI’

Gazeteci Kenan Taş da sosyal medya hesabı üzerinden Arda Turan’ın ifadelerini paylaştı. Taş’ın yaptığı paylaşımlarda Seçil Erzan davasında Arda Turan’ın söylemleri ise gündeme damga vurdu. Turan "Hem kendi adıma hem de bu arkamdaki kadın(Seçil Erzan) adına çok üzgünüm. Kendisi çok başarılı bir bankacıydı. Terfi ettirilerek Levent'e müdür oldu. Hayatımda hiç faiz almadım Seçil Erzan beni faiz olmadığını fon olduğuna ikna etti” dedi.

PARAMI ALAYIM CEZA YATMASIN

Denizbank'a güvenerek verdiğini aktaran Turan, “Seçil Erzan Denizbank şube müdürüdür. Hakan Ateş ve Mehmet Aydoğdu sorumludur. Sahip çıkacaklardı şube müdürlerine. Ama suçludur demiyorum bakın. Denizbank şube müdürüne parayı verdim ben. Tehdit etmedim onu hakaret etmedim 7.5 milyon dolar kaybettim” ifadelerini kullandı.

secil-erzan-davasinda-o-isimler-mahkemeye-geldi-20240308aw15-1645.jpg

Arda Turan, son söylemlerinde ise şunları söyledi;

“Hakime hanım Seçil Erzan nominal diyor, bir şey diyor… Pek anlamıyorum inanın!Ben biraz safım saf olmasam verir miyim bu kadar parayı? Efendim ben parayı almak istiyorum ben paramı alayım isterse ceza almasın. Paramı alayım ceza yatmasın.”

secil-erzan.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.