Sahte 'mehdi' termal otelde harem kurdu 'Türkiye günlerdir bu olayı konuşuyor

Sahte 'mehdi' termal otelde harem kurdu 'Türkiye günlerdir bu olayı konuşuyor
Türkiye günlerdir kendini mehdi olarak ilan eden Mustafa Çabuk'u konuşuyor. Bu kez ortaya atılan iddialar ise kan dondurdu.

Atv'de yayınlanan Esra Erol'da programında Türkiye'nin konuştuğu 'sözde hoca' skandalında yeni detaylar gün yüzüne çıktı. Çanakkale'nin Bayramiç bölgesindeki bir termal otelde gerçekleştirilen yayında kendisini mehdi olarak tanıtan Mustafa Çabuk'a dair ilginç iddialar ortaya atıldı.

ekran-goruntusu-2024-02-15-094732.pngGÜNAHLARINIZDAN ARINIYORSUNUZ DEDİ DEĞNEKLE VURDU

Sözde hocanın müritlerine 'Günahlarınızdan arınıyorsunuz' diyerek değnekle vurduğu görüntüler, herkesi şoke etti. Programa katılan bir kişi ise eskiden bir termal otelde kaldığını belirterek örgüt içi evliliklere dikkat çekti.

ekran-goruntusu-2024-02-15-094745.png"BEN HALİFEMİN YANINDAYIM"

Fatma Olgun, kayıp kızı Mevlüde'yi aramak için Esra Erol'da programına katıldı. Programa bağlanan Mevlüde, 'Ben halifemin yanındayım. Siz bizim yanımıza gelin' diyerek kendisini 'mehdi' olarak tanıtan Mustafa Çabuk'un mağdurları stüdyoya akın etti. Canlı yayında termal otele bağlanan Esra Erol ve ekibi, Çabuk'un mehdi olduğuna inanan kişilerle konuştu.

ekran-goruntusu-2024-02-15-094814.pngProgramda sözde hocanın TikTok üzerinden tanışılan biri olan termal otelde kalan müritlerden Doğan, "Namaz kılmaya başlamıştım. TikTok'tan Kur'an ve hadislere bakmaya başladığımda karşıma çıktı. İlk başta ön yargılı yaklaştım. Birkaç gün üst üste karşıma çıkınca dinlemek istedi. Kalbime acayip bir duygu yerleşti. Yaklaşık 2 yıldır yanındayım. Biz hadislere baktığımızda hakikati görebiliyoruz. Bir Müslüman delillere bakar. Biz okuduğumuzda görebiliyoruz" dedi.

10dayakjpg-dped-bzo0e6li86jishesq.jpgŞİFALANDIRMAK İÇİN DEĞNEKLE İŞKENCE

Mustafa Çabuk'un bir gencin omzuna vurduğu ve şifalandırmak için değnekle yaptığı işkenceye ilişkin görüntüler de programda yer aldı. Ancak, günahlarından arınmak için böyle bir işkenceye maruz kaldığını reddeden Doğan, sözde mehdinin ilk kaldığı yer olan Derince'de bir sıkıntısı olduğunu ve tövbe ettiğinde bu sıkıntının geçmeye başladığını ifade etti. Doğan, "Kendimi kırbaçlıyorum. Kendime ne yapıldığını çok iyi biliyorum." şeklinde konuştu.

919jpg-m5chmnit9ueylwrks4harg.jpgMEHDİYE İNANMADIĞI İÇİN BABASINA GÜNAHKAR DEDİ

Programa katılan Mustafa Bey, oğlunun sözde Mehdi Çabuk'un müritlerinden biri olduğunu itiraf ederek, "Ben orada 6 ay kaldım kızım. Orada 6 tane kız çocuğu evlendi. Bunlardan 4'ü 1 buçuk ay içinde boşandı. Oğlum mehdiye inanmadığım için bana 'günahkar' diyorlar. İnsanlara binlerce kez değnekle vuruyorlar. Benim yanımda 700 kişiye adak kestirdiler." dedi.

1687072-mehdiyim-dedi-genc-kizlarla-termal-otelde-harem-kurdu-65cb5f0540310.pngKENDİ KENDİSİNİ MEHDİ İLAN ETTİ

Çabuk'un sırtındaki iz nedeniyle kendisini mehdi ilan ettiğini söyleyen kuzeni ise, "Bambaşka bir hayat tarzı vardı. Çocukken hayal dünyası çok genişti. 15-20'li yaşlarında bilgisayara çok tutkundu. Hackerlıkla çok ilgileniyordu. 2005-2007 yılları arasında Ümraniye'de korsan CD dükkanı açtı. Elif Hanım'la evlendi boşandı ve ardından tekrar barışma durumları oldu.

"BENDE ALAMETLER VAR"

Ardından tüm aile üyelerine, 'Bana tabii olacaksınız. Ben artık mehdiyim. Bende alametler var' diye mesaj gönderdi. 2018-2019 yılları arasında tüm aileden uzaklaştı. Anne ve babası inanmıyordu şu anda hepsi birlikte yaşıyor. Sırtındaki izin dövme olduğu çok açık." şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.