15 Şubat burç yorumları 'Bugün sizi nasıl süprizler bekliyor'

15 Şubat burç yorumları 'Bugün sizi nasıl süprizler bekliyor'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 15 Şubat 2024 Perşembe gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Ay'ın olumlu olduğu bir gün. Birçoğunun istemsiz bir aradan sonra yeniden başlamaya hazır olduğuna inanıyorum ve eğer önemli bir aşk ilişkisi varsa bunun bahara kadar başlayacağı kanaatindeyim.

BOĞA

Bir dönüşüm aşaması yaşıyorsunuz: Bazen çevremizdeki şeyler değiştiği için değişimi arzulamanıza gerek yok, bizim uyum sağlamamız gerekiyor. Şu andan itibaren bazı referanslar farklılık gösterebilir: İletişimi kaybetmiş veya belki de sadece kişisel ve profesyonel düzeyde durumlarını gözden geçiren insanlar var. Mayıs ayına kadar program ve projelerle ilgili değişiklikler de dahil olmak üzere önemli seçimlerin yapılması gerekecek.

İKİZLER

Bu dönemde geçmişten daha iyisini elde etmeye çalışıyoruz; Henüz fiziksel olarak iyi durumda olmayanlar kendilerini vücutlarına çok az bakım vermekle suçlayabilirler. İkizler burcunun asla durmadığını biliyoruz, bazen aynı gün içerisinde yapılacak çok fazla işi bir araya getirerek eve yorgun gelirler ama bugün biraz daha sakin olmanızı öneriyorum.

11-subat-burc.jpg

YENGEÇ

Şu anda daha iyi yıldızlara güvenebilirsiniz. Öte yandan, ayın başında karşıt konumda bulunan gezegenler gün geçtikçe yeniden aktif hale geliyor. 2024 yılının bu aşamasında adeta bir yükten kurtulmak ister gibisiniz. Bu nedenle son zamanlarda çok fazla belirsizlik ile sabit bir referansa sahip olamama hissi arasında gidip gelme hissi var ve geçmişe kıyasla sizi endişelerden arınmış buluyorum.

ASLAN

Pek çok endişe vardı. Her zaman bir yük, bir yorgunluk ve gerginlik katmanı altında yaşayamayacağınız açık; ayrıca gururlu, kavgacı, kendini göstermeyi bilen bir burçsunuz. Bir mücadeleyi kazanmış olsanız bile, şimdi zaten bir başkasına başlama niyetindesiniz. O halde haftanın bu ikinci bölümünü cesaretle ele alalım, ayın başında ters giden durumlarla yüzleşelim.

BAŞAK

Bugün Venüs'le birlikte olumlu bir Ay birçok iyilik almanıza olanak tanıyor, Şubat ayının ilk kısmı sizin lehinize bir noktaya işaret etti. Eylemlerinin, yaptıkları işin hesabını bir patrona, önemli bir kişiye vermek zorunda olanlar ya da doğru kişilerden destek aldıklarını düşünmeyenler gergindir. Bir aksilik olması durumunda yılın ikinci yarısında manzarayı değiştirmeyi düşünecek olanlar olacaktır.

tfzv6va6gy424qd4rexw3i-1600-80.jpg

TERAZİ

Yeteneklerinize inanmalısınız ve bu, genel olarak hayatta başarılı olmak ve Şubat ayının ilk yarısında baskın olduğunu gördüğümüz belirsizlik aşamasının üstesinden gelmek için çok önemlidir. Şimdiye kadar huzur içinde yaşamak için her şeyi kontrol altında tutmaya çalıştıysanız, şimdi her şey değişiyor, sizden çok uzaklaşmış veya sizi dikkate almayan birini bile göz ardı ederek, çok net ve samimi konuşmak isteyeceksiniz.

AKREP

Bugün sanki üstesinden gelinmesi gereken küçük bir gerilim varmış gibi bir şeyin sizi rahatsız etmesi göz ardı edilmiyor. Eğer çiftin ilişkisinde bir süredir endişeler ya da yanlış anlaşılmalar varsa biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor, Cumartesi ve Pazar bu açıdan daha iyi günler olacaktır.

YAY

Bu andan itibaren tüm olumlu duyguları serbest bırakabilirsiniz, mevcut durum burcunuzun mükemmel açısına sahip gezegenlerin hakimiyetindedir, özellikle 13'ten 23'e kadar iyi bir onay almanız mümkündür.

scale-1200.png

OĞLAK

İlginç günler geliyor, bu perşembe gününü en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz, eğer işinize çok fazla çaba harcadıysanız, şimdi iyi sonuçların gelmemesi pek olası değildir. Yorgunluk yalnızca yapacak çok fazla iş olmasından kaynaklanır; bu nedenle iş açısından önemli bir burç olduğunu söyleyebilirim, pratik açıdan oyuna geri dönmek, geçmişte çok fazla sorun yaratmış olabilecek çeşitli şaşkınlıkların ve durumların üstesinden gelme yeteneği var.

KOVA

Burcunuzdan geçmek üzere olan gezegenlerin güçlendirdiği, büyük değişimlerin olduğu bir dönemde olduğunuzu daha önce açıklamıştım. Ailedeki değişikliklere tanık olabilecek, artık eskisi gibi aynı ortamda bulunmamaya karar verenler var bu karar tehlikeli olabilir.

BALIK

Serbest meslek sahibiyseniz veya geçmişte bir teklifte bulunduysanız, bir teklif almanız mümkün değildir. Demir sıcakken vurmamız lazım, Haziran'dan itibaren ilerlemeyi Şubat-Mayıs ayları belirleyecek. Kendinizi güçlü hissettiğiniz ve neredeyse her türlü şaşkınlığın üstesinden gelmiş gibi göründüğünüz günler vardır, bazı günler ise her şeyi kontrol altında tutmanın zor göründüğü zamanlar vardır. Aşkta şüpheleriniz varsa yarına kadar konuşun, Cumartesi ve Pazar daha belirsiz günler olacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.