O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında flaş değişiklik 'Acun Ilıcalı detayı ortaya çıktı'

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında flaş değişiklik 'Acun Ilıcalı detayı ortaya çıktı'
Her yıl milyonları ekrana kilitleyen O Ses Türkiye Yılbaşı özel programında jüri üyeleri ve sahneye çıkacak isimler belli oldu.

TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan O Ses Türkiye Yılbaşı özel programında jüri üyeleri ve sahnede olacak isimler belli oldu.

Yeni yıl klasiği haline gelen programda yine renkli anlar izleyici ile buluşacak. Yılbaşına sayılı günler kala ise jüri koltuklarına ve sahneye çıkacak isimler birer birer belli olmaya başladı.

ACUN JÜRİ KOLTUĞUNDA

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Beyazıt Öztürk'ün Acun Ilıcalı yerine programı sunacağı, Ilıcalı'nın ise jüri koltuğunda oturacağı bilgisi geldi. Jürideki diğer isimlerin ise; Meryem Uzerli, Murat Boz ve Ebru Gündeş olacağı öne sürüldü. Bölüm çekimlerinin 27 Aralık’ta O Ses Maltepe Stüdyosu’nda çekileceği aktarıldı.

BU YIL KİMLER SAHNEDE

O Ses Türkiye Yılbaşı özel programında bu yıl sahne alacak ünlü isimler ise; Kerem Alışık, Enis Arıkan, Ceren Karakoç, Evrim Alasya, Sarp- Bengi Apak, İbrahim Büyükak, Yasemin Sakallıoğlu, Gupse Özay, Onur Gürçay, Esra Ruşan, Hazal Türesan, Buse Meral, Doğu Demirkol, Özge Özacar, Özgü Kaya ve Devrim Özkan gibi ünlülerin yer alacağı konuşuluyor.

20 ve 26 Aralık’ta yarışmacılar Tarık Sezer ve Orkestrası’yla ses provasında olacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.