Miraç Kandili mesajları 2024 En yeni Miraç Kandili mesajı arayanlara alternatifler

Miraç Kandili mesajları 2024 En yeni Miraç Kandili mesajı arayanlara alternatifler
Dini değerlerin yaşatıldığı günlerden biri olan Miraç Kandili, 6 Şubat 2024 tarihinde ifa edilecek. Miraç Kandili mesajları göndermek isteyenler telefonlarına şimdiden sarıldı.

Miraç Kandili mesajları resimli resimsiz yeni mesajlar arayanlar son günlerde artmaya başladı. Kandilin yaklaşması, birçok internet kullanıcısını harekete geçirdi.

Müslümanlar için önemli dini gün, Miraç Kandili, Hazreti Muhammed’in göğe yükseldiği ve Yüce Allah’ın karşısına çıktığı, sonrasında geri döndüğü ifade edilen gün olarak dualarla karşılanıyor. O gün ellerini açan milyonlarca Müslüman, ibadetini gerçekleştiriyor ve dualar ediyor. Bu güne özel birbirlerine kutlama mesajı göndermek isteyenler de miraç kandili mesajları 2024 aramalarını yapmaya başladı.

kandil.jpg

MERAK EDENLER İÇİN EN YENİ MİRAÇ KANDİLİ MESAJLARI 2024

Miraç Kandili 6 Şubat 2024 Salı günü dualarla ve ibadetlerle karşılanacak. Bu özel gece için birbirlerini hatırlayan akrabalar ve dostlar hazır mesaj arayışına girdi. Öyleyse birkaç öneri işte şu şekilde…

Miraç Kandili mesajları 2024 hazır seçenekler:

Tüm İslam aleminin Miraç Kandili mübarek olsun. Böylesine mübarek bir gecede tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle…

Yürekler bu gece Müslümanlar için atsın, dualar kabul olsun. Ellerimizi semaya açıp dua edelim. Miraç gecemiz mübarek olsun.

Miraç kandiliniz mübarek olsun. Bu özel gecenin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza dolsun…

Ey rabbim bu gece şu sonsuz merhamet ve rahmet dünyasından bir damla da olsa nasiplenmeyi kısmet eyle…

Allah’ım bizleri Regaip ile sana rağbet eden, Miraç ile yücelen, Berat ile kurtuluşa eren, Kadrini idrak ederek seni hak eden kullarından eyle. Hayırlı kandiller.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.