Mahkemeye sevk edilen sosyal medya fenomeni Ece Ronay serbest

Mahkemeye sevk edilen sosyal medya fenomeni Ece Ronay serbest
Eski eşi Mehmet Bilir'in işyerlerini kurşunlattığı iddiası ile gözaltına alınan ünlü isim Ece Ronay adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay eski eşinin iş yerinin kurşunlanması olayında azmettirici olduğu iddiası ile gözaltına alınarak adliyeye sevk edilmişti. Mahkemeye çıkarılan Ece Ronay serbest bırakıldı.

eceronay.jpg

Pendik ve Kocaeli'de eski eşi Mehmet Bilir'in iki işyerini kurşunlattığı iddiasıyla gözaltına alınan sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Ece Ronay adli kontrolle serbest bırakıldı. Mahkemeye sevk edilen 3 kişi ise tutuklandı.

eceronay1.jpg

Ece Ronay'ın eski eşi Mehmet Bilir'in Pendik ve Kocaeli'nde işyerlerinin kurşunlanması ile ilgili soruşturma açılmıştı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 6 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Savcılık tarafından mahkemeye sevk edilen Ece Ronay ve Berat Elmacı adli kontrol şartıyla serbest bırakılıdı. Mehmet Sedat Atılgan, Serhat Gögmen ve Uğur Elmacı, 'silahla tehdit' ve 'suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma' suçlarından tutuklandı ve ceza evine gönderildi. Suça sürüklenen R.E.'nin işlemleri devam ettiği belirtildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.