Bariyerlere ok gibi saplandı Anne ve oğlu öldü baba yaşam savaşı veriyor

Bariyerlere ok gibi saplandı Anne ve oğlu öldü baba yaşam savaşı veriyor
Kocaeli'nde meydana gelen feci kazada bariyerlere saplanan otomobildeki anne ve oğlu öldü, baba ise yaşam savaşı veriyor.

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde gerçekleşen kazada kontrolden çıkaran araç bariyerlere ok gibi saplandı. Araçta bulunan 66 yaşındaki anne Ayşe ve 26 yaşındaki oğlu Fatih Malkoç hayatını kaybetti, 64 yaşındaki baba Saadettin Malkoç ise yaralandı.

okgibi.jpg

ANNE VE OĞLU OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Kaza, saat 16.30 sıralarında D-100 kara yolunun Çayırova ilçesinde meydana geldi. Ankara yönüne giden Saadettin Malkoç idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere saplandı.

okgibi2.jpg

Kazaya şahit olanların ihbarı üzerine olay yerine 112, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde araçtaki anne Ayşe ve oğlu Fatih Malkoç'un olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan baba Saadettin Malkoç ise itfaiyenin titiz çalışmasıyla araçtan çıkarılarak, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ambulansla Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedaviye alınan Saadettin Malkoç'un hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Anne ve oğlunun cenazeleri ise incelemeler sonrası aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

okgibi4.jpg

ANNE AYŞE MALKOÇ DOĞUM GÜNÜNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Kazada yaşamını yitiren Ayşe Malkoç'un bugün doğum günü olduğu öğrenildi. Anne ve oğlunu hayattan koparan kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.