Köpek pisliğinde dolar aradılar Banka o paraları kabul etti

Köpek pisliğinde dolar aradılar Banka o paraları kabul etti
ABD'de yaşanan olayda evin uysal köpeği mutfak tezgahında duran 4 bin doları yedi. Köpeğin sahipleri ise kendilerini hayvanlarının dışkısında para ararken buldu.

ABD'nin Pensilvanya eyaletinde köpekleri Cecil ile birlikte mutlu bir hayat süren Carrie ve Clayton Law çifti bir gün bankadan çektikleri parayı bulamadı. 4 bin doları tezgahın üzerine koyduklarından emin olan çift bir süre sonra acı gerçeği fark etti. Her zaman uysal olan köpeklerinin o gün yaramazlık yapacağı tutmuştu. Cecil tezgahın üzerine çıkarak bütün parayı yemişti.

kopek.png

Carrie ve Clayton Law çifti uzun süre Cecil'in dışkılamasını beklediler. Bütün pisliği bir araya toplayan çift içinde dolar aramaya başladı. Dolar parçalarını tek tek yıkayarak kurutan çift köpeğin yediği 4 bin doların 3 bin 500 dolarını parçalar halinde buldu. (yaklaşık 119 bin TL)

kopek3.jpg

7 yaşındaki köpeklerinin çok pahalı bir öğle yemeği yediğini söyleyen çift topladıkları dolar parçaları ile birlikte bankaya koştu. Saatlerde pislik içinde verdikleri uğraş sonuç verdi ve banka yetkilisi seri numaraları açıkça görünen dolar parçalarını kabul ederek iade para verebileceğini söyledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.