Bulmak neredeyse imkansız Dikkat testinde gizli kurbağayı 10 saniyede görmek yüksek zeka gerektirir

Bulmak neredeyse imkansız Dikkat testinde gizli kurbağayı 10 saniyede görmek yüksek zeka gerektirir
Bu zeka oyununda, resimde gizlenmiş bir kurbağayı bulmanız gerekiyor. Bu, IQ seviyenizi ölçen bir zeka testi olarak da kullanılabilir. Eğer 10 saniye içinde kurbağayı görebilirseniz, yüksek IQ'lu olduğunuz anlamına gelir. Bakalım bu görsel bulmacayı çözebilecek misiniz?

Bu görseldeki gizli kurbağayı bulmak için yalnızca yüksek IQ'lu kişilerin başarılı olduğu söyleniyor. Bu zorlu zeka testinde, resimdeki detayları dikkatlice incelemeniz ve kurbağanın nerede saklandığını tahmin etmeniz gerekiyor. Bu test, gözlem ve problem çözme becerilerinizi ölçüyor. Eğer 10 saniyede gizli kurbağayı bulabilirseniz, bu sizin çok zeki olduğunuzu kanıtlıyor.

536685254856.jpg

Ancak bu testte doğru yanıtı bulmak için sadece mantığınızı değil, hayal gücünüzü de kullanmanız lazım. Çünkü kurbağa, resimdeki diğer nesnelerle bütünleşmiş bir şekilde saklanıyor. Bu yüzden kalıpların dışında düşünerek, resimdeki farklı şekilleri bir araya getirmeniz gerekiyor. Böylece gizli kurbağayı ortaya çıkarabilirsiniz.

Eğer 10 saniyede gizli kurbağayı bulamadıysanız, üzülmeyin. Doğru yanıt haberin sonunda veriliyor. Bu testte başarısız olmak, sizin zeki olmadığınız anlamına gelmez. Sadece bu tür görsel zeka testlerine alışık olmayabilirsiniz. Bu tür testleri daha çok yaparak, beyninizi geliştirebilir ve görsel zeka seviyenizi artırabilirsiniz.

İŞTE YANITI

15458.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.