Karneler ne zaman alınacak ‘2024 yarıyıl tatili detayları belli oldu

Karneler ne zaman alınacak ‘2024 yarıyıl tatili detayları belli oldu
Öğrencilerin tüm dikkatleri tatile çevrildi. Herkes ‘karneler ne zaman alınacak’ sorusunu sormaya başladı. Peki, bu hafta ders işlenecek mi?

Tüm dönem boyunca yoğun çalışmalarla ter döken öğrenciler ara tatili iple çekmeye başladı. Henüz yaz tatiline epey bir zaman olsa da yarıyıl tatili ne zaman diye merak edilmeye başlandı. Karneler ne zaman alınacak diye soran öğrenciler için tüm detaylar ortaya çıktı.

Öğrencilerin eğitimlerine kısa bir mola vermelerini ve dinlenmelerini amaçlayan yarıyıl tatili öğrencileri şimdiden sabırsızlandırdı. Karneler ne zaman alınacak 2024 için yarıyıl tatili tarihleri ne, işte tüm detaylar…

KARNELER NE ZAMAN ALINACAK? 2024 YILI SÖMESTR TARİHLERİ

Öğrenciler, dönemin yorgunluğunu atmak üzere ‘15 tatil ne zaman 2024’ sorgularını yapıyorlar. Karnelerin ne zaman verileceği hakkında detayları merak eden öğrenciler için bilgi MEB tarafından paylaşıldı.

Yoğun sınavlar ve derslerin arasında dinlenme vakti arayan öğrenciler için önemli olan yarıyıl tarihi ne zaman? Okullar ne zaman tatil olacak?

2-60-001.jpg

Karneler ne zaman alınacak 2024:

Okul dönemini yoğun geçiren minikler karneler ne zaman verilecek, yarıyıl tatili ne zaman başlayacak diye merak ediyorlar. MEB’in paylaştığı bilgilere göre yarıyıl tatili 22 Ocak 2024 Pazartesi günü başlıyor.

15 tatil ne zaman 2024 yılı tarihleri nasıl olacak diye merak edenler aynı zamanda tatilin hangi tarihte son bulacağını da sorguluyor. 22 Ocak’ta başlayan yarıyıl tatili 2 Şubat 2024 Cuma günü sona erecek.

OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK? İKİNCİ DÖNEM BAŞLAMA TARİHİ

Okulların ikinci dönemi 5 Şubat 2024 Pazartesi günü başlayacak ve 14 Haziran 2024 Cuma gününe kadar devam edecek.

İkinci dönem ara tatili ise 8 Nisan 2024 Pazartesi ile 12 Nisan 2024 Cuma tarihleri arasında olacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.