İşte Seçil Erzan’ın tehdit altında çekilen görüntüleri

İşte Seçil Erzan’ın tehdit altında çekilen görüntüleri
Türkiye gündemini altüst eden kadın Seçil Erzan’ın tehdit altında çekildiği iddia edilen görüntüleri ortaya çıktı.

Eski futbolcuların da aralarında bulunduğu 18 kişinin milyonlarca dolar dolandırıldığı olayla ilişkilendirilen Seçil Erzan’ın, boş bir arazide tehdit altında kaydedildiği iddia edilen görüntüler gündeme bomba gibi düştü.

Erzan, tutuklanmasının ardından ifadesinde kendisine yönelik tehditlerden bahsetmişti. Ancak ortaya çıkan yeni görüntüler, Erzan'ın tehdit iddialarına destek olacak nitelikte. Boş arazide bir araç içinde bulunan Erzan’ın gözlerinin şiş olduğu ve yanında bulunan kişi ya da kişilerin, konuşmalarını tekrarlatarak kayıt altına aldıkları anlaşılıyor.

Görüntülerde Erzan'ın, 'Merhaba Süleyman Amca, sana vermiş olduğumuz Moci'nin ve Nazlı'nın senedinde her ikisinde bir çıkarı yok. Tamamen bana yardım etmek amacıyla yaptılar. Senden çok rica ediyorum onların senetleriyle ilgili lütfen hiçbir şey yapma. Hemen onları lütfen iade et. Hiçbir şey yok çünkü' şeklinde konuştuğu duyuluyor. Araya giren bir başka kişi ise, 'Bir kuruş para almadığımı da söyle' dedikten sonra Erzan’ın, 'Moci bir kuruş para almadı, Nazlı da' ifadelerini kullandığı anlaşılıyor.

secilerzantehdit.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.