İşte paranızı ikiye katlayacak yatırım önerisi 2024'te ibre nereye dönecek

İşte paranızı ikiye katlayacak yatırım önerisi 2024'te ibre nereye dönecek
Yüksek enflasyon beraberinde Borsa'ya yönelik yapan bir yatırımcı kesimi de beraberinde getirmişti. Dalgalı piyasalar içinde zaman zaman altın da yatırımcısını güldürmüştü. Peki 2024 yılında yatırımcıyı sevindirecek araç ne olacak?

Yatırımın dahi çocuğu olarak bilinen Mert Başaran'dan nereye yatırım yapacağı konusunda kararsız kalanlarü bir dizi öneri ve uyarı geldi. Gayrimenkul yatırımı mı? Altın yatırımı mı? Dolar yatırımı mı? İşte Mert Başaran'dan paranızı ikiye katlayacak yatırım önerileri...

altindolar1200.jpg

altindolar1200.jpg

Mert Başaran yükselen enflasyon gölgesinde ve ekonomik dalgalanmaların ortasında kendine özgü yatırım sırrını paylaştı.

Bu konuda önemli bir yatırım uzmanı olan Mert Başaran, vatandaşların ve yatırımcıların kafasını kurcalayan "Dolar mı, ev mi, altın mı?" sorusuna açıklık getirdi. İşte Başaran'ın konuya dair kritik açıklamaları ve yatırımcılara yönelik önemli uyarıları:

dolareuro.webpdolareuro.webp

YENİ YILDA YATIRIM STRATEJİSİZ NASIL OLMALI?

Yatırım danışmanı Mert Başaran, yatırımcıların sıkça düştüğü hataları tespit edip bunların çözüm yollarını açıklıyor. Başaran, seçim sonrası dönemde dolar tahminlerine odaklanarak, yatırımcılara enflasyonun etkisiyle mal varlıklarını koruma konusunda önerilerde bulunuyor.

tapu.jpg

YATIRIMCININ SIK YAPTIĞI HATA

Başaran, yatırımcıların sıkça düştüğü önemli bir hatanın, mal varlıklarını erken satmaları olduğunu vurguladı. Başaran, "Malda kal, hayatta kal" ilkesiyle mal varlıklarının şu anda satılmaması gerektiğini belirtti. Uzman isme göre, mevcut dönemde satış değil, tutma dönemi. Özellikle İstanbul'da gayrimenkul yatırımları konusunda, alınmış her zamanın bir kazanç olduğunu ifade ediyor.

GAYRİMENKUL VE DOLARA DAİR STRATEJİK ÖNERİLER

Mert Başaran, dolar kurunun düşük seviyelerde seyrettiğini ve seçim sonrasında bir artış yaşanabileceğini öngörüyor. Ancak, Başaran, dolar yerine gayrimenkul yatırımının daha kazançlı bir tercih olabileceğini vurguluyor. "Enflasyon karşısında, dolarda değil malda kalmak lazım" diyerek, mal varlıklarının korunmasının büyük bir önem taşıdığına dikkat çekiyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.