Araç sahipleri dikkat Akaryakıta indirim geliyor

Araç sahipleri dikkat Akaryakıta indirim geliyor
Araç sahipleri için beklenen haber geldi. Akaryakıt indirimi, gece yarısından itibaren pompa fiyatlarına yansıyacak. Motorin fiyatlarına yapılan 1 lira 34 kuruşluk indirimin yanı sıra, bir indirim daha geliyor.

Motorin fiyatlarındaki düşüş devam ediyor. Gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorin fiyatlarına 1 lira 34 kuruşluk bir indirim daha uygulandı. Bu indirim, önceki gece yapılan 1 lira 34 kuruşluk indirimin üzerine geldi. Böylece motorin fiyatları toplamda 2.22 Türk Lirası azalmış oldu. Bu durum, yakıt harcamalarını azaltmak isteyen araç sahipleri için memnuniyet verici bir haber olarak değerlendiriliyor. Benzin fiyatlarında ise herhangi bir değişiklik olmadı.

Motorin fiyatlarının yeni haliyle birlikte, İstanbul'da litre başına 36.30 Türk Lirası, Ankara'da 36.92 Türk Lirası, İzmir'de ise 37.13 Türk Lirası seviyesine indi. Benzinin litre fiyatı ise İstanbul'da 34.58 Türk Lirası, Ankara'da 35.26 Türk Lirası, İzmir'de ise 35.40 Türk Lirası olarak kaldı. Fiyatlar, bölge ve bayilere göre farklılık gösterebilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.