İmzalar atıldı 'Ünlü holding dev şirketi satın aldı'

İmzalar atıldı 'Ünlü holding dev şirketi satın aldı'
Kamu güvenliği ve emniyet çözümlerinde küresel bir lider olan dev holdingden çok konuşulacak bir hamle geldi.

Küresel anlamda kamu güvenliği ve emniyet çözümlerinde lider konumunda olan Cadre Holdings, Inc. (NYSE: CDRE), nükleer atık yönetimi ve radyasyon güvenliği alanında uzmanlaşmış şirket Alpha Safety Intermediate, LLC'nin satın alımını gerçekleştirdiğini duyurdu.

social-image-resized.jpg

NAKİT ÖDEMEYLE GÜNDEME GELDİ

Perşembe günü tamamlanan bu anlaşma, standart prosedürlere tabi olarak 106,5 milyon dolarlık bir nakit ödemeyi içermektedir.

Artık Cadre Holdings'e bağlı bir iştirak olan Alpha Safety Intermediate, LLC, ticari ve devlet sektörleri için kritik hizmetler sunmaktadır. Bu hizmetler, nükleer atık işleme, taşıma ve depolama ürünlerinin yanı sıra radyoaktif madde tanımlama ve koruma sistemlerinin tasarımı ve üretimini içermektedir. Satın alma aynı zamanda sahada destek hizmetlerini de kapsamaktadır.

alpha-safety-cadre-t1100.jpg

Anlaşmaya göre, Cadre Holdings, belirlenen alıcı olan Safariland, LLC'nin yükümlülüklerini garanti altına almıştır. Satın alma işlemi kapanışında, 750.000 dolarlık bir kısmı, nihai işletme sermayesi rakamlarına bağlı olarak yapılacak ayarlamalar için emanet olarak tutulacaktır.

Satın Alma Anlaşması, her iki tarafın standart beyanlarını, garantilerini, taahhütlerini ve tazminatlarını içermektedir. Özellikle, Alpha Safety Intermediate, LLC, işlemin kapanışına kadar tutarlı bir şekilde faaliyet göstermeye devam etmeyi taahhüt etmiştir. Ayrıca şirket, anlaşmanın sona ermesine kadar başka potansiyel alıcılarla görüşme veya müzakere yapmamayı kabul etmiştir.

İşlemle ilgili riskleri azaltmak için Alıcı, bir temsil ve garanti sigortası poliçesi yaptırmıştır. Bu poliçe, Satıcı Tarafların beyan ve garantilerindeki hatalardan veya ihlallerden kaynaklanan zararları belirli istisnalar ve limitlerle karşılayacaktır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.