'Hesaplarınızı kontrol edin' Yüzbinlerce aileye o ödemeler yatırıldı

'Hesaplarınızı kontrol edin' Yüzbinlerce aileye o ödemeler yatırıldı
Ankara Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 200 bin aileye, Ramazan Ayı öncesinde genel ihtiyaç desteği ödemesi yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkan Mansur Yavaş’ın talimatı doğrultusunda ihtiyaç sahibi aileleri tespit etti. Bu kapsamda, 31.376’si emekli olmak üzere toplamda 198.812 aile ihtiyaç sahibi olarak belirlendi.

Belirlenen bu ailelere Ankara Büyükşehir Belediyesi Ramazan Ayı öncesi, hane başına 2000 TL destek ödemesi gerçekleştirdi. Ödemeler ihtiyaç sahibi ailelerin hesaplarına yatırıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin resmi X hesabından konu ile ilgili yapılan açıklamada, 2024 yılında sosyal destek ödemelerinin yüzde 70 oranında arttırıldığını, bu kapsamda 198.812 aileye Ramazan Ayı öncesinde 2000 TL genel ihtiyaç desteği yapıldığı belirtildi.

ekran-alintisi-jpg2.jpg

Belediyenin hesabından yapılan açıklamada ayrıca, ekonomik zorluklar yaşayan vatandaşların ve çocukların yanında olmaya devam edileceği de söylendi.

BİLGİLENDİRME: Artan ekonomik zorluklar nedeniyle 2024 sosyal destek ödemelerini %70 artırdık. Bu doğrultuda, *31.767'si emekli olmak üzere ekonomik zorluklar yaşayan toplam 198.812 aileye* Ramazan Ayı öncesinde 2000 TL genel ihtiyaç desteği ödemesi yatırıldı. Ekonomik zorluklar yaşayan *hemşehrilerimiz ve çocukların* yanında olmaya devam edeceğiz.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.