Gülseren Budayıcıoğlu’ndan flaş Yalı Çapkını itirafı

Gülseren Budayıcıoğlu’ndan flaş Yalı Çapkını itirafı
Ünlü Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu, kitabından uyarlanan ve reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisi ile ilgili itirafta bulundu.

Selin TURŞAK/ KAMU SON HABER

Son dönemin dikkat çeken yapımlarından Star TV'nin başarılı dizisi Yalı Çapkını, yeni sezona bomba gibi giriş yaptı. Dizi ilk günden itibaren sıcak bir aşk hikayesi ve nefes kesen dramatik izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Dizi, yazar ve psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanmış olup başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir paylaşıyor.

Gerçek bir hikayeden esinlenen dizi hakkında en çok merak edilen konulardan biri ise finalinin nasıl olacağı. Finalde Seyran'ın evi terk edeceği, Ferit'in de intihar edeceği iddia edilirken Gülseren Budayıcıoğlu'ndan flaş Yalı Çapkını itirafı geldi.

ckwdm.jpg

Gülseren Budayıcıoğlu, konuk olduğu bir programda Yalı Çapkını'nın gerçek hikayesi hakkında şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.

Gülseren Budayıcıoğlu, programda Yalı Çapkını hakkında şunları söyledi:

GERÇEK KARAKTERLERİ AÇIKLADI

"Yalı Çapkını gerçek bir hikayeden yola çıkılarak yazıldı. Ama şunu da hatırlatmak istiyorum. Hani hep yazar ya 'Uyarlandı.', 'Kitaptan televizyona uyarlandı.' Bu hikaye de gerçek bir hikayeden televizyona uyarlandı. Orada bir Kazım Ağa var. 'Bileesiiiin!' diyen. O gerçek bir karakter. Mesela oradaki başrol oyuncularımızın ikisi de gerçek karakterler. O Hattuç gerçek bir karakter. Ama mesela şeyler de var, yani ilave karakterler de var orada, gerçekte olmayan ilave karakterler de var.

yali-capkini-drgj-cover.jpg

İZLEYİCİLER BİRAZ DAHA MACERA İZLEYECEK

Tabii seyirci çok sevdi bu hikayeyi. Bu bir genç hikayesi. Bazen bizim örflerimiz, âdetlerimiz o kadar hayatımızı bağlayıcı olabiliyor ki ve bu hikaye kimseye yabancı gelmedi. Bizim ülkemizde bu kaç bin kere yaşandı. Yani sen bununla evleneceksin, bitti. Şimdi bu hikaye tabii hem çok benimsendi hem de bu bir macera, yani macera dizisi bu. Yani evlendiler bitti, çok mutsuz oldular. Ya da çok mutlu oldular da bitti dizisi değil. Bu zaten birtakım maceralarla yaşanmıştı. Biz de biraz daha büyüterek, uzatarak burada göstermeye çalışıyoruz. Biraz daha macera izleyecek izleyiciler."

BUNU BANA HEM FERİT HEM SEYRAN SORDU

mv5bzmi5nzuxyzmtzdfhni00owy1ltllowqtyjq4zjgxmjrmyzqyxkeyxkfqcgdeqxvymza1ody4njq-v1.jpg

Sunucunun "Macera olacak ama sonuç mutlu son mu?" sorusuna ise Budayıcıoğlu şu yanıtı verdi:

"Ben Antep'teydim. Bunu bana hem Ferit hem Seyran'ı oynayan oyuncular da sordular. Dediler ki 'Biz bu kadar uğraşıyoruz da sonuç olarak bizi bir araya getirecek misiniz?' Dedim dur, o belli değil daha. Çünkü bu macerayı bırakın izleyelim yani nereye gidiyor. Bakalım hep beraber. Ama güzel bir macera."

YALI ÇAPKINI'NIN KONUSU NEDİR?

ekran-goruntusu-2023-09-23-141433.jpg

Ferit, Gaziantepli Korhan Ailesi'nin reisi dediğim dedik Halis Ağa'nın biricik torunudur. Ferit, ailenin el bebek gül bebek yetiştirilen başına buyruk oğludur.

Ferit, başına buyruk tavırları ve sorumsuzluklarıyla başta dedesi Halis Ağa olmak üzere tüm Korhan ailesini kızdırır. Böylece aile Ferit'i Gaziantep'te uygun buldukları bir kızla evlendirmeye ve onu düzene sokmaya karar veriyor. Ferit, evlenmek istemiyor!

Halis Ağa'nın baskısı ile evlenmek zorunda kalan Ferit, evin en büyük gelini İfakat'ın bulduğu gelinle evlilik hazırlığına başlar. Suna adındaki genç kızı Ferit için istemeye giden aile, isteme sırasında yaşanan bazı olaylar nedeniyle Suna'nın küçük kardeşi Seyran'ı isterler. Bu olayla Ferit ve Seyran'ın hayatı bir anda tamamen alt üst olur.

İkili arasında yaşanan pek çok sorun ve zamanla büyüyen aşkları Korhan Ailesi için her şeyin başlangıcı olur...

YALI ÇAPKINI GERÇEK HİKAYESİ NASIL?

Gerçek hikaye ve karakterlere dair net bir açıklama bulunmuyor. Gerçek isimler ve hikaye etik kurallar sebebiyle paylaşılmıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.