Hangi altın bozdururken zarar ettirmez?

Hangi altın bozdururken zarar ettirmez?
Altın en güvenilir ve en çok tercih edilen yatırım araçlarından biridir. Peki zamanı geldiğinde altınınızı bozdururken zarar etmemek için ne yapmalısınız? İşte haberin detayları...

Kübra ÇELEBİ / KAMU SON HABER

Altında al-sat yaparken zarar etmemek için işçiliği düşük altın modelleri tercih edilmelidir. İşlemeli altın ve bileziklerden işçilik ücreti düşülür.

Gram altında al-sat işlemi gerçekleştirirken işçilik veya komisyon farkı gibi konularda değer kaybı yaşamazsınız. İşte tam da bu nedenden dolayı gram altın çok iyi bir yatırım aracıdır.

guncel-altin-fiyatlari-altin-bugun-kac-tl-9657.jpgBir diğer karlı yatırım şekli ise külçe altındadır. Külçe altında işçilik veya komisyon ücreti olmadığı için büyük yatırımlar için daha güvenli ve daha karlı bir yatırım aracı olabilir.

ons-altin-scaled-1-e1648043149978.jpgSon olarak, değer kaybetmeyen altın türlerinden biri olarak bilezik tercih edebilirsiniz. Yalnız bilezik alırken dikkat etmelisiniz. Dikkat etmeniz gereken husus, nokta düz ve işçiliği olmayan bilezik tercih etmektir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.