Deniz Seki'yi yıkan haber

Deniz Seki'yi yıkan haber
Deniz Seki'nin kanser hastası olan annesi Güler Seki hayatını kaybetti.

Ünlü şarkıcı Deniz Seki annesinin ölüm haberiyle yıkıldı. Yıllardır beynindeki rahatsızlık sebebi ile tedavi gören Güler Seki bu sabah hayatını kaybetti.

Beyin kanseri nedeniyle 4 kez ameliyat olduğu bilinen Güler Seki, 2019 yılında yeniden yoğun bakıma kaldırılmıştı. Ünlü şarkıcı, daha önce katıldığı bir programda ise annesinin kansere yakalandığını ve altı yıldır yatalak olduğunu ve son olarak mama ile beslendiğini söylemişti.

640xauto.jpg

52 yaşındaki şarkıcı, "Annem rahatsız, yatalak oldu. Beyin kanserine yakalandı. Çok şükür acı çekmiyor, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bazen konuşabiliyor, 'Ne olur bana kızım de anne' diyorum. Zor bir dönem benim için. Altı yıldır yatalak annem" ifadelerin kullanmıştı.

Seki daha önce katıldığı Armağan Çağlayan'ın programında hapisten çıktıktan sonra annesinin hastalığa yakalandığını belirmişti.

Sosyal medya hesabından acı haberi duyuran Seki'nin, annesinin cenazesi 24 Eylül 2023 Pazar günü ikindi namazına müteakip Göztepe Çemenzar Camiinden kılınacak cenaze namazından Zincirlikuyu Mezarlığına defnedilecek.

8-001.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.