Galatasaray yeniden lider! 4 golle 3 puan

Galatasaray yeniden lider! 4 golle 3 puan
Süper Lig'in 32.haftasında Alanyaspor Galatasaray'ı konut etti. Karşılaşma Barış Alper Yılmaz'ın 2 golü, Hakim Ziyech ve İcardi'nin birer golü ile 4-0 Galatasaray'ın galibiyeti ile sonuçlandı. Galatasaray yeniden lider koltuğuna oturdu.

Alanya karşısındaki galibiyeti ile yeniden lider koltuğuna oturan Galatasaray 4 golle 3 puanın sahibi oldu.

Alanya Oba Stadyumu'nda oynanan ve ilk yarısı golsüz beraberlikle biten karşılaşmayı konuk ekip Galatasaray 4-0 kazandı.

Galatasaray'a galibiyeti getiren karşılaşmanın ilk iki golü 56. ve 72. dakikalarda Barış Alper Yılmaz'dan geldi. Galatasaray'ın gollerini 61. dakikada Hakim Ziyech'in ve 83. dakikada Mauro Icardi'nin golü takip etti.

Alanyaspor'da teknik adamı Fatih Tekke 18. dakikada kırmızı kart görerek tribüne gönderildi. Bol kartlı karşılaşmada Leroy Fer de 46. ve 64. dakikalarda gördüğü çift sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Alanyaspor karşısında 4 gol bulan Galatasaray bu sonucla Süper Lig'deki galibiyet serisini 13 maça çıkarttı. Puanını 87'e çıkaran Galatasaray yeniden liderlik koltuğuna oturdu. Alanyaspor'un puanı ise 42'de kaldı ve 10. sırada yer aldı.

Süper Lig'de gelecek hafta Galatasaray kendi sahasında Pendikspor'la mücadale edecek. Alanyaspor ise deplasmanda Konyaspor'a karşılaşacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.