Fatih Terim sinirden köpürdü! Yunan futbolu şike görüntüleriyle sarsıldı

Fatih Terim sinirden köpürdü! Yunan futbolu şike görüntüleriyle sarsıldı
Yunanistan futbolu, ortaya çıkan şike görüntüleri ile sarsıldı. Fatih Terim sinirden köpürdü.

Kısa bir süre önce Yunan Dikisports bazı görüntüler yayınladı. Görüntülerde Aris kulübü başkanı Thodoros Karypides ve AEK başkanı Yiannis Papadopoulos'un buluşması yer aldı.

PAE Rodos'un sahibi olan Panagiotis Diakofotis'in de yer aldığı gizli toplantının ardından, Aris'in play-off maçlarında Yunan hakemlere görev verilmesi için resmi talepte bulunduğu söylendi. Ancak bu talebin kabul edilebilmesi için karşılaşmanın diğer tarafının da onayı gerekiyordu.

gkv8lwhweaasca5.jpg

Yunanistan Futbol Federasyonu, kısa süre içinde yaptığı açıklamada, önümüzdeki iki AEK-Aris maçında Yunan hakem Vangelis Manouchos'un düdük çalacağını ilan etti.

Önceki akşam Atina'da oynanan ve hakem Manouchos'un yönettiği maçta AEK, Aris'i 2-0 mağlup etmeyi başardı. Dikkat çeken olay ise gollerin maçın ilk 15 dakikasında atılmış olmasıydı.

gljaprnwwaarlzn.jpg

Ayrıca Aris, maça asıl kadrosundan eksik, sürekli forma giyen oyuncularından olan Darida, Moron, Fabiano, Suleymanov, Ferrari ve Zamora olmadan çıktı.

Fatih Terim'in başında bulundu Panathinaikos'un en yakın rakibi olan AEK bu galibiyetle puanını 69'a yükseltirken, Panathinaikos ise 68 puanda 2. sıraya geriledi.

Skandal şike görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından gözler tecrübeli teknik direktör Fatih Terim'in yapacağı açıklamaya çevrildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.