Sergen Yalçın'ı gafil avladılar

Sergen Yalçın'ı gafil avladılar
3-0'lık Çaykur Rizespor yengilsinini ardından Antalyaspor'un tecrübeli teknik direktörü Sergen Yalçın, çarpıcı açıklamalarda bulundu

Antalyaspor teknik direktörü Sergen Yalçın, 3-0’lık skorla kaybedilen Çaykur Rizespor maçı sonunda bazı açıklamalarda bulundu.

Sergen Yalçın, maça istedikleri gibi başladıklarını ancak ilerleyen dakikalarda istenileni yapamadıklarını belirterek, “Rizespor kendi sahasında kalmayı tercih etti. Oyunun kontrolü tamamen bizdeydi ama bunu yaparken kaptırdığımız basit topların maalesef sonuçları bizim için ağır oldu. Rakibe çok fazla sayıda pozisyon verdik. Çok kontratak imkanı verdik, çok fazla sayıda top kaybettik. Özellikle merkezde rakibi açmakta çok zorlandık. İyi kapattılar. İç saha performansı iyi olan bir takımla oynadık.” İfadelerini kullandı.

Basın toplantısında kötü geçirdikleri bu günü de geride bıraktıklarını vurgulayan Yalçın, “Kötü bir oyun oynadık onu söyleyebilirim ama uzun maratonda bu tür sonuçlar olabiliyor. Deplasmanda bu tür maçlarda kaybedebiliyorsunuz. Bundan gerekli dersleri çıkartıp kalan haftalarda yapacaklarımıza odaklanmalıyız.” Şeklinde konuştu.

Sergen Yalçın, basın mensuplarının sorularına ise, “Rakip topu bize bıraktı biz oynadık ama hep birinci ve ikinci bölgede topa hakim olduk. Üçüncü bölgede rakibe sorun çıkaramadık. Üçüncü bölgede üretemiyorsan çok önemli değil. Rakip hızlı oyuncuları var. hızlı ve akıllı çıkarak bizi zor durumda bıraktı. Bunun sıkıntısını yaşadık. Rakibimiz dersini iyi çalışmış. İyi hücum ve kontralar yaptı. Yetenekli oyuncuları var. Biz tuzağa düştük gibi görünüyor.” Eklinde cevap verdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.