Fenerbahçe ikinci yarı açıldı Fatih Karagümrük: 1 Fenerbahçe: 2

Fenerbahçe ikinci yarı açıldı Fatih Karagümrük: 1 Fenerbahçe: 2
Trendyol Süper Lig'in heyecanlı 32. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Karagümrük karşısında 2-1'lik skorla galibiyet elde etti.

Fenerbahçe'nin Süper Lig'deki mücadelesinde, Karagümrük'ü konuk ettiği maçta geriye düşmesine rağmen 2-1'lik galibiyetle sahadan ayrıldığı görüldü. İlk yarının son anlarında Can Keleş'in golüyle Karagümrük öne geçse de, ikinci yarıda Edin Dzeko'nun golüyle Fenerbahçe dengeyi sağladı ve ardından Michy Batshuayi'nin penaltıdan attığı golle öne geçti.

aw182450-08.jpg

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında, Ryan Mendes'in kırmızı kart görmesiyle Karagümrük maçı 10 kişi tamamlamak zorunda kaldı ve Eysseric'in de kırmızı kart görmesiyle 9 kişiye düştü. Fenerbahçe bu galibiyetle puanını 85'e çıkararak liderlik koltuğuna oturdu, Karagümrük ise 30 puanla düşme hattında kalmaya devam etti.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 32. haftasında kritik bir galibiyete imza attı. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Fatih Karagümrük'ü konuk eden sarı-lacivertli ekip, mücadeleden 2-1 üstün ayrılarak puanını 85'e yükseltti ve liderlik koltuğuna oturdu. Karşılaşmanın ardından Karagümrük ise 30 puanla 18. pozisyonda yer almaya devam etti. Fenerbahçe, sezonun başında art arda kazandığı 10 maçla dikkat çekerken, son 7 maçında da zafer serisini sürdürdü. Bu süreçte deplasman zaferleriyle dikkat çeken ekip, evinde de Kasımpaşa, Pendikspor ve Adana Demirspor'u yenerek rakip ağları toplam 20 kez sarsmayı başardı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.