Fenerbahçe'de tarihi kongre Ali Koç kararı açıkladı

Fenerbahçe'de tarihi kongre Ali Koç kararı açıkladı
Fenerbahçe'nin tarihi kongresinde Ali Koç 'Ligden çekilme opsiyonumuzu masadan kaldırıyoruz' diyerek son kararı açıkladı. Ancak Ali Koç

Fenerbahçe Kulübü diğer yandın oy birliği ile 4 madde üzerinde uzlaşarak yönetim kuruluna tam yetki verilmesi kararlaştırıldı.

Fenerbahçe'nin olağanüstü genel kurul toplantısı Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde tamamlandı. Yaptığı açıklamada "Ligden çekilme opsiyonumuzu masadan kaldırıyoruz" diyen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzon maçında yaşananların planlı ve organize bir şekilde gerçekleştiğini söyledi. Ali Koç "Kim üzerine alınırsa alınsın. Bu duruma göz yumulmuş, müsaade edilmiştir." diye konuştu.

Başkan Ali Koç kongreye girişinde tribünlerde bulunan kongre üyeleri tarafından dakikalarca alkışlandı.

YÖNETİME 4 MADDE HALİNDE YETKİ VERİLDİ

1-Uygun bir tarihe ertelenmemesi ve yabancı hakem atanmaması durumunda 2023 Süper Kupa karşılaşmasınaveya futbol 19 yaş altı takımıyla katılmak.

2-Önümüzdeki sezondan itibaren 2 sezon Türkiye Kupası'na katılmamak veya önümüzdeki 2 yıl Türkiye Kupası'na 19 yaş altı takımıyla katılmak.

3-Türkiye'de futbol çalışmalarımızla ilgili verilecek kararlardan bağımsız olarak her halükarda yurt dışı yapılanması konusunda gerekli yol haritasını belirlemek ve hayata geçirmek.

4-Futbol paydaşları dışında yapılan müdahaleler ile Türk futbolunun geldiği ve sürdürülemez nokta itibariyla UEFA ve FIFA'nın ilgili kurullarına gerekli aksiyonların alınması için başvuruda bulunmak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.