Volkan Demirel'i gören Muslera'nın tepkisi görenleri güldürdü

Volkan Demirel'i gören Muslera'nın tepkisi görenleri güldürdü
Galatasaray Hatayspor maçı ile birlikte 500. maçına çıkan Fernando Muslera, maç sonu röportajı sırasında Volkan Demirel'i görünce verdiği tepki sosyal medyada gündem oldu.

Galatasaray’ın tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera, Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında evinde oynadıkları Hatayspor maçıyla birlikte 500’üncü maçına çıkmış oldu.

Uzun yıllardır Galatasaray’ın kalesini koruyan Muslera, sarı krımızılı ekiple yaşadığı birçok başarının yanında kişisel olarak da kulüp tarihine adını altın harflerle yazdırmayı başardı.

Fernando Muslera, Hatay mücadelesiyle birlikte Galatasaray kariyerinde 500. resmi maçına çıkmış oldu. Uruguaylı file bekçisi, sarı-kırmızılılar ile bugüne kadar Süper Lig’de 402, UEFA Şampiyonlar Ligi ve elemelerinde 53, Türkiye Kupası’nda 21, UEFA Avrupa Ligi ve elemelerinde 17 ve TFF Süper Kupa’da da 7 karşılaşmada forma giyerek 500 maç boyunca Galatasaray filelerini kolladı. Ayrıca Galatasaray ile en fazla resmi karşılaşmaya çıkan yabancı futbolcu ünvanı da Muslera’da bulunuyor.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına verdiği röportaj sırasında Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in geldiğini gören Muslera’nın 'Adam geldi' tepkisi herkesi güldürdü.

Karşılıklı kısa bir sohbet gerçekleştiren ikili sarılırken, Demirel de Muslera'nın Galatasaray formasıyla 500'ncü maçına çıkmasıyla ilgili olarak “Söylenecek bir şey yok. Türkiye'nin en iyisi şu an, çok seviyorum kendisini. İnşallah 500 olmaz ama 100-200 maça daha çıkar.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.