TFF Fenerbahçe’nin taleplerine cevap verdi ‘Türk futbolunda bir ilk yaşanacak’

TFF Fenerbahçe’nin taleplerine cevap verdi ‘Türk futbolunda bir ilk yaşanacak’
Fenerbahçe, Süper Kupa maçının ertelenip yabancı hakem atanmamasını talep etmiş, TFF’de konu ile ilgili gerekli açıklamaları yapmıştı. Fenerbahçeli yöneticiler TFF’nin aldığı karar sonrası çok kritik açıklamalarda bulundular.

Fenerbahçe'de kısa süre önce gerçekleştirilen tarihi kongre sonrası yeni kararlar alındı. Toplantının hemen ardından Fenerbahçeli yöneticiler kendi arasında karara vararak Süper Kupa için taleplerini netleştirdi.

Fenerbahçe, Süper Kupa maçına U19 takımı ile çıkılması ve önümüzdeki 2 sezon Türkiye Kupası'na katılmama kararını KAP'a resmen bildirdi.

FENERBAHÇE NE TALEP ETMİŞTİ?

Fenerbahçe, Galatasaray ile karşı karşıya geleceği Süper Kupa maçına yabancı hakem atanmazsa mücadeleye u19 takımıyla çıkılacağını açıkladı.

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik konuyla ilgili olarak, “U19 takımıyla Süper Kupa maçına çıkma kararı aldık. Şanlıurfa'ya U19 takımıyla gideceğiz. TFF'den bir haber gelmezse böyle olacak. Buradan bütün Fenerbahçelilere şunu söylemek istiyorum: Son derece iyi bir akıl konarak Şanlıurfa'ya gideceğiz. Taraftarımızın kendini kötü hissedeceği bir nokta olmayacak. Hem maçın ileri tarihe ertelenmesini hem de yabancı hakem olmasını istiyoruz. Bunların ikisinden biri olmazsa maça u19 takımıyla çıkacağız." İfadelerini kullandı.

TFF FENERBAHÇE’NİN TALEBİNİ REDDETTİ

TFF, Fenerbahçe'nin Galatasaray ile karşı karşıya geleceği Süper Kupa final maçı için yaptığı taleplerin tamamını reddetti.

Bunun üzerine Erol Bilecik, “Süper Kupa maçının 90 dakika oynanmayacağını net bir şekilde ifade ediyorum. Gelecek olan taraftarlarımız bunu bilerek gelmeli. Muhtemelen u19 takımı maçı tamamlamadan bitecek.” Şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.