Ali Koç'un başı belada 'Erden Timur suç duyurusunda bulundu'

Ali Koç'un başı belada 'Erden Timur suç duyurusunda bulundu'
Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, Ali Koç’un kendisi hakkında tehdit ve hakaretlerde bulunduğu gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Kadıköy'de yapılan Olağanüstü Genel Kurul'da Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'a sert sözlerle tepki göstermişti.

Kısa süre önce, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur’u kast ederek, “Tek önceliği futbolcularımıza ceza verdirmeye çalışan rakiplerimizi de not ettik. Bir tanesi var, yalanın insan versiyonu olurdu. Terbiyesiz, utanmadan televizyona çıkıyor ve Trabzon'da yaşanan olaylar için 'Olmamalıydı' diyerek 15 dakika boyunca bizim futbolcularımıza nasıl ceza verilmesi gerektiğini satır arası mesajlarla vermeye çalışıyor." "Koskoca camiana yaptığın kontratlarla, verdiğin bilgilerle yalanı dibine kadar soktun. Bakalım nereye kadar... Fenerbahçe seni de not etti. Sen camianda 3-5 gün popüler olabilirsin bu söylediklerinden dolayı ama her gece yatarken bizi düşün. Özellikle de benim başkanlığım bitince.” İfadelerini kullanmıştı.

İddialara göre, Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, Ali Koç’un bu sözleri üzerine Ali Koç hakkında tehdit ve hakaret ile ilgili suç duyurusunda bulundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.