THY uçuşlarına yeni rota ekledi Seferler 11 Haziran'da başlıyor

THY uçuşlarına yeni rota ekledi Seferler 11 Haziran'da başlıyor
Türk Hava Yolları, 11 Haziran'da Amerika Birleşik Devletleri'ndeki yeni destinasyonu Denver'a uçuşlarını başlatıyor. Bu yeni rota, THY'nin ABD'de hizmet verdiği 14. nokta olacak.

Türk Hava Yolları, geniş uçuş ağına yeni bir destinasyon ekleyerek, 11 Haziran itibarıyla Denver'a uçuşlarını başlatacağını açıkladı. Yeni rota, Türk Hava Yolları'nın Amerika Birleşik Devletleri'ndeki varlığını daha da güçlendiriyor ve Denver, şirketin ABD'deki on dördüncü doğrudan uçuş noktası olacak.

turkish-airlines-announced-its-2018-targets-15959.jpg

Şu anda New York, Washington, Boston, Los Angeles ve Miami dahil olmak üzere ABD'nin 13 farklı şehrine uçuşlar sunan Türk Hava Yolları, bu yeni hizmet ile müşterilerine daha fazla seyahat seçeneği sunmayı hedefliyor. Denver, Türk Hava Yolları'nın küresel ağında önemli bir nokta olarak, hem iş hem de turizm amaçlı seyahat edenler için cazip bir destinasyon olmaya adaydır.

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yapan THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, "ABD’de yeni bir hat açıyoruz. Denver, haftada 3 sefer ile 11 Haziran 2024’de başlıyoruz. Türkiye büyüyor, THY yüksekten uçuyor" paylaşımında bulundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.