Kulübün sahibinden dikkat çeken paylaşım Yangından az önce çekilmiş

Kulübün sahibinden dikkat çeken paylaşım Yangından az önce çekilmiş
Beşiktaş'ta 29 kişinin ölümüne neden olan gece kulübü yangınının öncesinde müessese sahibinin paylaştığı bir video ortaya çıktı.

Görüntülerde gece kulübünün içinde yoğun bir tadilat çalışması olduğu görüldü.

İstanbul, Beşiktaş’ta meydana gelen gece kulübü yangınına ilişkin yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bugün öğle saatlerinde Yıldız Posta Caddesi Gündoğdu Sokak'ta bulunan 6 katlı binanın -1 ve -2 katlarında bulunan gece kulübendeki yangında 29 kişi can vermiş birçok kişi de yaralanmıştı. Olaya ilişkin 6 kişi gözaltına alındı. binadan tadilat nedeniyle çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürerken 6 kişi gözaltına alındı.

diskoic.webp

Mekan sahibinin yangından kısa bir süre önce yayınladığı görüntülerde ise gece kulübende yoğun bir yenileme çalışması yapıldığı ve birçok işçinin tadilat için mesai verdiği görüldü. Görüntülerde yenileme için kullanılacak yüklü miktarda elyaf malzemenin olduğu göze çarptı.

MASQUERADE CLUB KİME AİT?

29 kişinin ölümüne neden olan Masquerade Club'ın kime ait olduğu ise merak konusu...

Ekşi Sözlük'te yer alan 2011'e ait bir entry'de "Mehmet Koçarslan'ın sahibi olduğu işletmeciliğini Tarkan Ahmet'e verdi" bilgisi geçiyor. Birgün Gazetesi yazarlarından Tuğçe Madayanti Şen ise Masquerade Club'ın işletmeciliğini Şahzade Sazi Şekergümüş'ün yaptığını söyledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.