Fatih Camii imamını neden bıçakladığını anlattı Saldırganın ifadesi şoke etti

Fatih Camii imamını neden bıçakladığını anlattı Saldırganın ifadesi şoke etti
Dün Fatih Camii imamı Galip Usta ve yakınında bulunan Bilal Erdem’i bıçaklayarak ağır yaralayan Ömer S. tutuklandı. Ömer S.'nin neden bıçakla saldırdığına savcılıkta verdiği ifadesinde anlattı.

Fatih Camii imamı Galip Usta'yı bıçaklayan Ömer S. verdiği ifadesinde olayın anlık bir refleks sonucu geliştiğini, herhangi bir kuruluş ya da bir kişi tarafından emir almadığını söyledi.

fatihcami.jpg

"ESKİ EŞİMİN ORTAĞIMLA İLİŞKİSİNİ ÖĞRENDİM"

Camiye namaz kılmak için gitmeden önce ortağı ile eşinin ilişkisi olduğunu öğrendiğini anlatan Ömer. S. namaz sırasında tekbir getirerek bağırmaya başladığını ve olayın sonrası hatırlamadığını söyledi. Ömer S. yaşadığı öfkenin acısını imamdan çıkarmış olabileceğini ifade etti.

Savcılıkta ifadesi alındıktan sonra nöbetçi hakimliğe sevk edilen Ömer S.'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklanmış ve cezaevine gönderilmişti.

"YAPTIĞIM İYİLİKLERİN KARŞILIĞINI ALAMADIM"

Herhangi bir sağlık sorunu olmadığını belirten 39 yaşındaki Ömer S. iki kez evlendiğini ikisinde de sorun yaşadığını söyledi. İki çocuk babası Ömer S. ortağı ile eski eşinin ilişkisi olduğunu öğrendiğini ve bu nedenle sorun yaşadığını belirtti. Camiye namaz kılmak için gittiği sırada yaşadığı bunalım nedeni ile tekbir çekerek bağırmaya başladığını ve olayın gerisini hatırlamadığı anlattı.

Aile sorunları dışında bir sıkıntı yaşamadığını belirten Ömer S. aylık gelirinin 500 bin TL olduğunu söyledi. Söz konusu bıçağın yanında taşıdığı bir çakı olduğunu ifade eden Ömer S. öfkesini imama yansıtmış olabileceğini, kimse tarafından yönlendirilmediğini söyledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.