Erden Timur ünlü medya devini satın aldı 'Kimse beklemiyordu'

Erden Timur ünlü medya devini satın aldı 'Kimse beklemiyordu'
Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, ünlü medya devini satın aldı.

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili ve iş insanı Erden Timur, medya ve ekonomi dünyasında ses getiren bir satın almaya imza attı.

asdasdasda.jpg

Erden Timur iş ve ekonomi dergisi Forbes Türkiye'yi satın aldı. Timur’un sahip olduğu TMR Yayıncılık’tan yapılan açıklamaya 2020 yılında Türkiye’deki yayın hayatına son veren Amerikan iş ve ekonomi dergisi Forbes’in Türkiye lisansını aldı.

TMR Yayıncılık tarafından çıkarılacak Forbes Türkiye’nin ilk sayısını haziran ayında raflardaki yerini alması ve derginin dijital kopyalarının daha sonra satışa sunulacağı öğrenildi.

Forbes Türkiye, 2005-2020 yılları arasında Türkiye'de yayınlanmış, ancak 2020 yılında yayın hayatına ara vermişti. Derginin tekrar yayınlanmaya başlaması, Türkiye'deki iş ve ekonomi dünyası için önemli bir gelişme olarak kabul ediliyor.

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili ve Timur Gayrimenkul ve Nef markalarının da kurucusu Erden Timur, 2020 yılında Forbes'un Türkiye'nin En Zengin 100 insanı arasında yer almıştı.

Forbes Türkiye’nin satın alma işleminin ardından Medya Grup Başkanlığı'na Burçak Güven atandı. Güvenç, önceki dönemlerde de Forbes Türkiye'nin yönetimini üstlenmişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.