Halka arz olan hisseye 1 aylık yasak getirildi 'Tavan tavan gidiyordu'

Halka arz olan hisseye 1 aylık yasak getirildi 'Tavan tavan gidiyordu'
Borsa İstanbul tarafından 1’i halka arz olmak üzere 3 hisse hakkında yasak kararı alındı.

Borsa İstanbul tarafından yazılı olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan yazılı açıklamada geçtiğimiz haftalarda halka arz olarak tavan serisine devam eden Odine Solutions Teknoloji Ticaret ve Sanayi (ODINE) ile Agrotech Yüksek Teknoloji ve Yatırım (AGROT) ve Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (VRGYO) hisseleri hakkında 30 Nisan 2024 tarihine kadar yasak kararı alındı.

borsa-istanbul-1477319.jpg

Borsa İstanbul’dan yasak kararlarına ilişkin KAP’a gönderilen açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında Odine Solutions Teknoloji Ticaret ve Sanayi (ODINE), Agrotech Yüksek Teknoloji ve Yatırım (AGROT) ve Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (VRGYO) payları 01/04/2024 tarihli işlemlerden (seans başından) 30/04/2024 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar kredili işlemlere konu edilemeyecektir.

TAVAN SERİSİ DEVAM EDİYOR

13-14-15 Mart tarihlerinde 30 liradan talep toplayarak halka arz olan ve 21 Mart tarihinde Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlayan Odine Solutions Teknoloji Ticaret ve Sanayi (ODINE), tavan serisine devam ediyor. Borsadaki yedinci işlem gününde de tavan kapatan ODINE hisseleri haftanın son işlem gününde 58,40 TL seviyesini gördü. ODINE şu ana kadar yatrımcısına 227,20 TL kazandırdı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.