En gizemli burçlar belli oldu 'Onları anlamak neredeyse imkansız'

En gizemli burçlar belli oldu 'Onları anlamak neredeyse imkansız'
Yıldızların etkisi altında, her burcun kendine özgü özellikleri bulunur ve bu özellikler arasında sessizlik ve gizemli bir hava da yer alır.

Sessizlik, güçlü bir ifade biçimi olarak kabul edilir; bazen iletişimi kesmek, bir kişinin söyleyebileceği en yüksek sesli şey olabilir. Zihinsel dünyasını paylaşmayan veya sadece göz kırparak hayalet gibi davranan kişiler için gizlilik, aynı zamanda yüzleşmekten ve sorumluluktan kaçınmanın bir yoludur.

İşte en fazla saklanacak şeylere sahip olan, aynı zamanda en sessiz insanların burçları...

TERAZİ (23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi burcu olan bir partnerle ilişkiniz varsa, söylediklerinden dışlanma ihtimaliniz yüksektir. Terazi burcundan daha fazla bir şey saklayan pek az burç bulunmaktadır. Ancak bu sessizlik sadece mahremiyet ihtiyacından kaynaklanmaz, aynı zamanda karşı tarafın isteklerini göz ardı etmekten de gelir.

Terazi burçları son derece bağımsızdır ve sınırlarını koruma konusunda kararlıdır. Ancak bu nedenle onları tam anlamıyla anlamak zordur. Sorumlu tutulmaktan kaçınmak için eylemlerinden kaçınırlar ve yalnız olmayı tercih ederler.

terazi-burcuadfg.jpg

YAY (22 Kasım - 21 Aralık)

Yay burçlarına müdahale etmeye kalktığınızda, onların ters tepkileriyle karşılaşırsınız. Aslında, onları soğuk ve sessiz yapan şey, kendilerine yalan söylendiğine veya ihanete uğradığına inanmaktır. Umursamaz ve konuşkan olan Yay burcu, şüphe uyandırdığınızda sizi tamamen görmezden gelebilir.

Bu insanlar oldukça acımasız olabilir, hata yaptığınızı düşündüklerinde geri dönüşü olmayan bir şekilde sizi hayatlarından çıkarabilirler.

yay-burcu-seks-hayati.jpg

KOVA (20 Ocak - 18 Şubat)

Sinsi ve sessiz olan Kova burçları her zaman planlar yapar. Bu insanlara çok yaklaşmamak daha iyidir, çünkü sessizlikleri bir koruyucu kalkan gibi işlev görür. Kova burcu insanları, sessizliklerini kullanarak kendilerini ifade etmezler; aslında, kimliklerinden uzaklaştıklarını hissederler.

Bu, kendilerini ifade edemedikleri anlamına gelmez. Özellikle yazma konusunda usta olan Kova burçları, gizli düşüncelerini sözlü ifadenin ötesinde daha keskin bir şekilde ifade edebilirler. Kova burcunun sessizliği, planlar yaptıkları, tasarladıkları ve hazırlandıkları anlamına gelir. "Sessiz moda" geçtiklerinde güvenilmemelidir.

gunes-tutulmasinin-etkileyecegi-bur-8nbg.jpg

AKREP (23 Ekim - 21 Kasım)

Dışarıdan soğuk ve ihtiyaçsız görünen Akrep burçları, gerçek güçlerini paylaşmadıklarında ortaya çıkar. Akrepler, sessiz olmayan bir yapıya sahip olabilirler, ancak doğuştan çekingen ve güce aç olan bireylerdir. Sessiz bir tavır takındıklarında, karşı taraf üzerinde nasıl bir etki yarattıklarını gözlemleyerek, zaman zaman üstünlük kurmak için bu stratejiyi kullanabilirler.

akrep.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.