4 Şubat burç yorumları 'Bugün sürprizlerle dolu'

4 Şubat burç yorumları 'Bugün sürprizlerle dolu'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 4 Şubat 2024 Pazar gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Yarından itibaren daha iyi yıldızlarla, hâlâ aşılması gereken fiziksel sorunlar olsa da yönetilmesi daha kolay bir durumdan söz edebileceğiz. Son dönemde en çok zorluk yaratan gezegenlerden biri olan Merkür'ün yeniden aktif hale gelmesiyle, Ocak sonu ile Şubat ayının ilk günleri arasında zor bir dönem geçiren veya hasta olanlar yeniden dinginliğe, hatta fiziksel güce kavuşacak.

BOĞA

Bu Pazar günü, Salı gününe kadar değerlendirilmesi gereken bazı iş konuları nedeniyle gergin olan sinirlerinizi kontrol altında tutmaya çalışmakta fayda var. Aşkı bulmak isteyenler için bu astrolojik durum geçerliliğini koruyor.

İKİZLER

Bu Pazar günü Ay'ın karşıt konumu provokasyonlar getirirken, İkizler burcu olayları akışına bırakma konusunda diğerlerinden daha başarılı. Hatta bir sorunla karşılaştıklarında dikkatlerini dağıtmaya çalışıyorlar! Ancak şimdi herhangi bir komplikasyon veya endişe varsa hiçbir şey olmamış gibi davranmak zor.

0-8.jpg

YENGEÇ

Pazartesi gününden itibaren gökyüzü ilk ağır muhalefetten, Merkür'ün muhalefetinden kurtulur; dolayısıyla iç huzur açısından daha fazlasına sahip olacaksınız. Daha sonra ayın ikinci yarısında daha da gelişme kaydedeceğiz. Artık en kötünün geride kaldığını ve nihayet bu ayın ikinci yarısından itibaren umut verici bir sürecin başlayacağını söyleyebiliriz.

ASLAN

İşte iradesi ve hareket etme yeteneği sayesinde çoğu zaman her mücadeleyi kazanmayı başardığının bir işareti; birçoğunun yılın en iyi kısmını, yani Haziran ayından itibaren başlayacak olan kısmını deneyimlemek için önceden oluşturulmuş bir planı var. Bugün umut verici çünkü Ay iyi bir açı oluşturuyor ve soluk yıldız lehimizeyse daha iyi durumdayız!

BAŞAK

Rahat bir Pazar günü geçirme hakkınız var, Ay buna karşı ve bu nedenle çözülmesi gereken küçük bir anlaşmazlığın olması muhtemeldir, her halükarda başarılı olacak yakın bir proje göz önüne alındığında bir endişe. Ancak ailede ebeveynler ve çocuklar arasındaki ilişkilerde anlaşılması gereken bir şey vardır; genel olarak iş ilişkilerinde iyi bir organizasyon bulmak çok önemli olacaktır.

tfzv6va6gy424qd4rexw3i-1600-80.jpg

TERAZİ

Hareket ve denge kapasitesini bulmak önemini koruyor; yarından itibaren Merkür artık karşıt konumda olmayacak ancak Venüs Mars hâlâ uyumsuz kalacak; Belli ki aşkta bile her şeyi idare etmek kolay değil, en cömert olanlar partnerlerine ya da sevdiklerine bir an düşünme fırsatı vermiştir. Son zamanlarda ayrılanlar ya da çok uzaklara taşınanlar kendilerini tam anlamıyla huzur içinde hissetmiyorlar.

AKREP

Yarından itibaren ekonomik konulara biraz dikkat etmemiz gerekecek, önümüzdeki haftalarda Merkür/Jüpiter uyumsuzluğu yaşayacağız, bu da ani bir masrafa veya bazı hesapların çözülmesine neden olabilir; müzakereler devam ediyorsa, ekonomik çıkarlarla ilgili sorunlar nedeniyle muhtemelen hemen bir anlaşmaya varılamayacaktır.

YAY

Ay bugün burcunuzda, hayal gücünü ve özel hisleri deneyimleme yeteneğini güçlendiriyor; Yaratıcı bir insan olduğunu biliyorsun, bunu her gün tekrarlıyorum ve rahatsız olan ya da kafası karışan herkesin, eğer isterlerse değişebilmek için yararlı olan, devreye sokabilecekleri olağanüstü kaynaklara sahip olduklarının farkına varmaları konusunda ısrar ediyorum.

OĞLAK

Bu gökyüzünün mutlak kahramanı sizsiniz, ayrıca Pazartesi'den itibaren Merkür artık sizin burcunuzda olmayacak, tüm iş ve ekonomik konularda hala olumlu olmaya devam edecek; bir miktar bekleyen veya para iadesi almaya hak kazananlar Şubat ayını güvenebilecekler.

scale-1200.png

KOVA

Yarından itibaren Merkür burca giriyor ve bu ilişkiler, aşklar, arkadaşlıklar için iyi bir alamettir; Artık sadece maddi konularda biraz dikkatli olmanız gerekiyor.

BALIK

Sen seneye pek de tonsuz başladın, aşkta ufak bir gözyaşı dökenler ya da zor anlar yaşayanlar var. Anılar önemlidir ama sadece hoş olmayanların geri gelmesini istemem, aksi takdirde bu Pazar melankolik olma riskiyle karşı karşıya.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.