5 Şubat burç yorumları 'Bugün gökyüzü ışıl ışıl'

5 Şubat burç yorumları 'Bugün gökyüzü ışıl ışıl'
Yıldızların sizin için neler sakladığını öğrenmek için Paolo Fox'un günün burç yorumunu okuyun: her burç için 5 Şubat 2024 Pazartesi gününe ait astrolojik tahminler. Aşk, iş, refah ve şans hakkında her şey.

KOÇ

Ay ve Güneş mükemmel açıda, bu bir gelişme sunan bir gün, bugünden itibaren olumlu bir değişim algılanabilir ve bu günü 30 Salı ve 31 Çarşamba günleriyle karşılaştırırsam olumlu bir artış fark edebilirsiniz.

BOĞA

Ayın 23'üne kadar, özellikle son zamanlarda işyerinde sorunlar yaşanmışsa, ödenmemiş hesapların kapatılması veya stratejilerin değiştirilmesi gerekecek; zorluk yaşamayanlar, örneğin bir sözleşmenin süresinin dolması veya bir işbirliğinin Mayıs ayında sona ermesi durumunda endişelenebilir.

İKİZLER

Bugün Ay karşıtlığında doğan bir Pazartesi ama önemli bir haber var, Merkür iyi bir görünüme dönüyor yani bu gün başlangıçta bazı kusurlar gösterse de öğleden sonra daha iyi olacak. Cuma günü zirve zirveye ulaşacağız. İşte yeni referanslar getiren astrolojik bir durum, aşk krizi yaşayan insanlar sabrın bir sınırı olduğunu anlayacak, kişiye seçim yapma fırsatı verilmişse kısa bir süre cevap bekleyecek.

1651026933-news-b.jpeg

YENGEÇ

Ocak ayının sonunda sizi rahatsız eden karşıt gezegenlerden ilki tarafsız konuma dönecek ve ardından yavaş yavaş Venüs ve Mars karşıtlıklarında da gevşeme yaşanacak. Bu ayın ilk kısmı durgun kalmayı sürdürüyor, ikincisi ise toparlanmaya olanak sağlıyor; bu yüzden herkesten şu anda çiğneyebileceklerinden fazlasını ısırmamalarını ve ele alınması gereken önemli konular olsa bile kesin olarak evet veya hayır demekten kaçınmalarını rica ediyorum.

ASLAN

Ekonomik açıdan sıkıntılardan kaçınmak, yatırımlarda dikkatli olmak; Müzakerelerde biraz daha dikkatli olunması gerekiyor ve birikmiş parası olanlar, Haziran ayından itibaren her şeyi yönetmenin daha kolay olacağını hatırlayarak bir satın alma işlemi yapmaları gerekip gerekmediğini öğrenmeleri iyi olacaktır.

BAŞAK

Her ne kadar bu dönem, değerlendirilecek güzel fırsatlar ve bazıları için nihai bir zafer vaat etse de, üzerimizde biraz fazla stresle başlıyoruz. Birisi ne yaptığınızı sorgularsa, kendinizi yarın ile ertesi gün arasında bir zafere hazırlayın; bu saatlerde bazı zorluklar olsa bile, o zaman büyük bir şekilde iyileşeceksiniz, yeni keşfettiğiniz denge ve mantıksal yeteneğiniz mucizeler yaratacaktır.

tfzv6va6gy424qd4rexw3i-1600-80.jpg

TERAZİ

Bugün işe yaramayan sorunlar varsa Salı günü daha fazla şüphe bırakabilir. Kalbinizde bir duygudan geriye ne kaldı? Eğer hala şüpheleriniz varsa konuşmanın ve tartışmanın zamanı gelmiştir. Şubat ayının ikinci yarısı bu açıdan daha iyi olacak ancak Ocak ayının sonundan bu yana birisinin düşünmek için bir tür duraklama yaptığını da göz ardı etmiyorum.

AKREP

Haftanın ortasında önemli biriyle tanışabilirsiniz ve eğer bir projeyi paylaşan ortaklar ve işbirlikçiler varsa zor olmayacaktır; uyumsuz görünümdeki Merkür'ün kaçınılmaz olarak hesapların gözden geçirilmesini ve bazı durumlarda gecikmeyi, değerlendirilecek yeni anlaşmaları ve gözden geçirilecek sözleşmeleri beraberinde getirdiğini unutmayın.

YAY

Merkür'ün yeni konumu Ay'ın konumuyla birlikte yardımcı oluyor; anın gezegenleri geleceğe dair harika bir vizyon ve her şeyden önce yaşamın bir parçası olan dinamizm sunuyor. Hayal eden, yaratan, başkaları için hoş ve faydalı şeyler yapan Yay burcu kendini tam anlamıyla tatmin olmuş hisseder!

scale-1200.png

OĞLAK

Yarın öğleden sonra, halihazırda mevcut olan Venüs ve Mars'ın yanı sıra Ay'ı da burçta göreceğiz, bu yüzden hazır olun çünkü bir cevap üç gün içinde gelebilir. Önemli bir seçim yapmanız gerekiyorsa, düşünün, net fikirleriniz olacaktır. Ama ne kadar çaba, ne kadar çok sorumluluk söz konusu!

KOVA

Karakteristiklerinizden biri olan asi ruh, şu anda burcunuzda olan Merkür'ün desteğiyle geri dönüyor. Bu gökyüzü kısıtlamalardan arınmış bir geleceğin habercisi; bu günlerde bir şeyler artık yolunda gitmiyorsa artık yeter dememize olanak sağlayan bir dönem!

BALIK

Dün belli bir tembellik ve tedirginlik fark ettiyseniz, bugün her şeye karşı olumsuz bir duyguyu sürdürmekten kaçınmaya çalışın; Ara sıra çok kolaydır ve bunu özellikle yakın zamanda bir aşk anlaşmazlığı yaşayanların kendini kötü hissetmesi için söylüyorum.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.